En astrologisk förutsägelse 

Inom astrologi finns det många olika sätt att förutspå framtiden. Ett av de mest träffsäkra är när vi tittar på de tillfällen planeten Mars (som visar vart vårt fokus går) och Solen strålar samman på stjärnhimlen. Det vi ser då är en indikation på vad temat kommer att bli cirka 2 år framåt speciellt i det kollektiva medvetandet. Om vi tittar några år bakåt kan vi se att när planeten Mars och Solen formade en aspekt (de stod på samma ställe) i Jungfruns stjärntecken hösten 2019 så hade vi två år framåt ett starkt fokus på vården, sjukdom, smitta och vaccinationer som säkert alla har i färskt minne. Om vi tittar lite längre fram efter det så stod planeten Mars och Solen på samma ställe igen hösten 2021, då skiftade fokuset till krig/fred och könsroller.  

Så Mars och Solen ger oss en ganska tydlig bild av vad som kommer att ta vår uppmärksamhet under en tidsperiod på cirka två år. Nästa gång som detta sker är nu, hösten 2023. Då står planeten Mars på samma ställe som Solen igen men den här gången i Skorpionens stjärntecken. Skorpionen är ett karmiskt stjärntecken så det som sker från i höst och två år framåt är mer förutbestämt än vid de två senaste tillfällena. Skorpionen är också ett stjärntecken som kan ge problem. Det mest troliga är att vi får mer händelser kring bank och finansvärlden: det kan komma större förändringar där. Kanske till och med skandaler eller hemligheter som blir avslöjade för allmänheten.  

Annat som kan hamna i fokus är Skatteverket eller skatter, räntor, Säpo eller liknande organisationer. Skorpionen är också ett stjärntecken associerat med död men det är inte alltid bokstavligt. Det kan givetvis också vara symboliskt och ibland representera någon form av återfödelse. Den mer negativa sidan av Skorpionen är massdöd eller krig, när man tittar kollektivt. Men det får vi ju verkligen hoppas att det inte handlar om. Vi kan vänta oss en kulmination av det som ska ske när planeten Mars blir synlig – och det blir han månaden mars 2024.  

Vill du lära dig mer astrologi? Hoppa gärna in i min Astrologistudiegrupp på Patreon. 
Du behöver inte kunna någon astrologi sedan tidigare!  
Du hittar gruppen här: www.patreon.com/SophiasAstrologi 

Sophia Nilsson 

Sophias Astrologi sociala medier: 

Youtube.com/sophiasastrologi 

Instagram @sophiasastrologi 

Facebook/sophiasastrologi 

Den här artikeln publicerades först i Livsenergis medlemstidning 15 2023.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *