Gratis kurs: ”Resan till dig själv” – den viktigaste resan i ditt liv!

Petra Brzović är intuitiv terapeut, hypnosterapeut, föreläsare, forskare och lärare vid Micheal Newton Institute i USA med över 20 års erfarenhet av att hjälpa andra läka sig själva. I sin nya introduktionskurs ”Resan till dig själv” förklarar hon varför vi fortsätter att möta samma utmaningar och problem i vårt liv, om och om igen och hur vi kan komma ur den negativa cykeln en gång för alla.

Händer det någonsin att du:
Fortsätter att dra till dig partners som inte är bra för dig?
Fortsätter att ha problem med din chef, även om du byter jobb?
Fortsätter att bråka med nära och kära eller tröttnar snabbt på din partner?

När livet fortsätter att ge dig dessa typer av utmaningar tänker du då någonsin: Vad gör jag för fel? Varför fortsätter detta hända mig?

I sin nya introduktionskurs ”Resan till dig själv” förklarar Petra Brzović att du fortsätter att möta samma utmaningar och problem i livet för att du ännu inte lärt dig det som du är menad att lära dig från denna livsläxa. Hon menar att livet kallar på dig och vill att du ska börja se dina utmaningar som läxor så att du äntligen ska kunna öppna dörren till en helt ny värld.

Om du är intresserad av att dyka djupare ner in i dig själv för att förstå hur du kan nå sann, bestående förändring i ditt liv så får du inte missa denna kurs. Du får bland annat lära dig:

· de grundläggande stegen vi behöver ta för att påbörja resan mot sann och varaktig förändring

· hur du kan bli medveten om och släppa taget om begränsande tankar om dig själv som hindrar dig att leva det liv du önskar

· hur du kan stå stadigt i dig själv i både med- och motgångar

· hur du kan skapa hållbar förändring genom att läka holistiskt

Det bästa av allt är att denna kurs är fylld av praktiska övningar och meditationer för att hjälpa dig att direkt integrera kunskapen du får och på så vis börja se de första tecknen på förändring tidigt på din utvecklingsresa.

Bra att veta:

Onlinekursen “Resan till dig själv” är helt gratis och levereras direkt hem till dig, till din dator, mobil eller surfplatta den 25-28 april. Under dessa dagar får du dagliga mejl tidigt på morgonen med länkar till dagens lektion. Alla lektioner är tillgängliga fram till och med söndag 1 maj 2022. Kursen är på engelska men allt material textas med svenska undertexter.

Viktigt: För att undgå eventuellt teknikstrul så är det säkrast att du tittar på kursen på en dator framför en mobil eller surfplatta. Se till att du klickar in dig på länken i tid då åtkomsten till kursen stänger 10 minuter efter att det startat. Se till så att du har satt av ungefär en timme för att i lugn och ro kunna ta del av hela ditt kursavsnitt. Säkra dig också om att andra eventuella program på din dator är avstängda så att det inte är något annat som kan störa din internetuppkoppling. Bäst resultat får du med webbläsaren Google Chrome.

Du registrerar dig HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *