Gratis masterclass med Feng shui-mästaren Marie Diamond


Marie Diamond är en av de främsta feng shui-mästarna i vår del av världen för att hon kan blanda österländsk visdom med en djup förståelse för de utmaningar vi i västvärlden möter i vår vardag. I den här gratiskursen introducerar hon dig för kraften i feng shui och ger dig ett ovärderligt verktyg som du kan ha nytta av i resten av ditt liv. Missa inte att säkra din plats – kursen pågår fram till den 2 april.

Om du har gjort ett inre arbete för att läka blockeringar och ändå känner att något inte riktigt stämmer, kan det vara dags för dig att börja fokusera på ditt hem. 

Feng shui-mästaren Marie Diamond anser att ditt hem utgör grunden för all din kraft, framgång, hälsa och lycka och är avgörande för att du ska kunna leva i enlighet med din högsta potential och dra till dig allt det du önskar.

I vår västerländska kultur tänker vi ofta alldeles för lite på hur vårt hem och våra saker påverkar vår energi, vårt välmående och vår framgång. Men allt vi omger oss av påverkar oss faktiskt mer än vi kan ana! Har du någonsin reflekterat över det? Om inte, så är det dags nu.

Marie Diamonds kostnadsfria feng shui-masterclass kommer att hjälpa dig förstå hur ditt hem antingen kan skapa flow i ditt liv eller blockera dig, och ge dig konkreta verktyg för hur du enkelt gör ditt hem till en magnet som hjälper dig att dra till dig det du önskar!

Registrera dig HÄR.

Bra att veta: Du registrerar dig med ditt namn och din e-postadress och genom att välja en tid som passar dig. Du kan anmäla dig igen och se kursen hur många gånger du vill fram till 2 april 2023.  Du kommer att få all den information du behöver för att njuta av denna resa via e-post. Till varje masterclass erbjuds en arbetsbok för att hjälpa dig integrera kunskapen och insikterna i ditt liv.  Arbetsboken är ett bra verktyg för att få ner dina insikter på pränt, vidga dina tankebanor och perspektiv och den ger dig även extra övningar. 

Viktigt: För att undvika eventuellt teknikstrul så är det säkrast att du tittar på din masterclass på en dator, istället för på telefonen eller surfplattan. Se till att du klickar in dig på länken i tid då Younity kommer att stänga åtkomsten till masterclassen 10 minuter efter att det startat. Se till så att du har satt av en timme för att i lugn och ro kunna ta del av hela din masterclass. Försäkra dig också om att andra eventuella program på din dator är avstängda så att det inte är något annat som kan störa din internetuppkoppling. Bäst resultat får du med webbläsaren Google Chrome.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *