Guidad meditation för djup sömn

Somna in mjukt och djupt med hjälp av en guidad meditationen från Deepak Chopra. Meditationen består av en kombination av andningsövningar tillsammans med en visualisering av en strand för att på bästa sätt hjälpa dig att finna lugn och ro när du vill somna.

Guidad meditation:
”Secret of healing meditation with Deepak Chopra”

Vill du dyka djupare in i en värld av healing och överflöd så kan du ta en titt på Deepak Chopras böcker här nedan:

Inre rikedom – Finn din väg till själsligt överflöd och rikedom.

Om boken: Attraktionslagen känner vi alla till, men hur är det med Lagen om uppmärksamhet och Lagen om intention? Om vi vill skapa vår verklighet är det värt att börja nysta i dessa nycklar som ger oss access till den inre vägen till själsligt överflöd och välstånd. I Inre rikedom beskriver den framstående bästsäljarförfattaren Deepak Chopra en väg till välstånd och helhet som ger oss tillgång till universums rikedom och livets oändliga möjligheter.
Du hittar boken Inre rikedom HÄR.

Vägen till självläkning – En revolutionerande plan för att stärka din motståndskraft och hålla dig frisk livet ut.

Om boken: Under mer än 25 år har Deepak Chopra och Rudolph E. Tanzi revolutionerat medicin- och hälsoindustrin och vänt upp och ned på sättet vi ser på våra sinnen och kroppar. Efter stor framgång med böcker som Super Brain och Super Genes presenterar de nu en banbrytande plan för hur du stärker din motståndskraft och håller dig frisk livet ut.
Du hittar boken Vägen till självläkning HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *