”Känslomässig eufori i kombination med grundning”

Tarotläsning för 8/3 – 27/3

Under denna period pekar korten på att energierna kommer att vara fokuserade kring våra känslor, vår intuition och våra relationer.

Vi har kortet Ess i bägare som symboliserar potential till nystart när det rör vår emotionella sida vilket oftast manifesterar sig som en bubblande och pirrig känsla inombords, tänk fjärilar i magen och näst intill eufori. För vissa kan det även betyda att vi är i stark kontakt med vår intuition och våra känslor, så låt även dem få ta plats och komma till uttryck. Håller vi tillbaka när det kommer till våra känslor skapar de i sin tur blockeringar vilket kan leda till fysiska obalanser, så släpp ut allt direkt.

Vi har även korten Drottning i svärd och Page i stavar som bekräftar att vi har tillgång till samtliga av de fyra elementen och kan använda dem som redskap under perioden. Drottning i svärd (vatten i kombination med luft) vill påminna oss om att våga uttrycka våra känslor verbalt och Page i stavar (jord i kombination med eld) kommer med påminnelsen om att jobba med grundning av vår energi. Dessa två metoder i kombination är alltså nyckeln för att hantera energierna under denna period. Våga gå in i känslorna, hur känns det? Våga uttrycka det verbalt med någon du litar på och jobba med grundning så kommer allt falla på plats.

Det finns olika metoder för att jobba med grundning och några kan till exempel vara att spendera tid i naturen, gå en lång promenad, äta grundande mat (sådant som växer under jorden, tex rotfrukter), gå barfota. Hoppas dessa tips kan hjälpa dig.

Vi har även en fullmåne i Jungfruns tecken den 18/3 som handlar om att släppa taget om sådant som inte längre tjänar dig när det kommer till prestation, arbete och kommunikation. Finns det något mönster här som du är villig att släppa? Ta i sådana fall tillfället i akt och jobba med fullmånens kraft.

Jag önskar dig en magisk period!
Cosmic Element
Foto: Erin Stoll

Den här artikeln publicerades först i Livsenergis Medlemstidning nr 4 2022.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *