Oliver Niño förvandlade sina sår till syfte

Låt oss presentera författaren till Andlig aktivering – Oliver Niño – och hans fascinerande resa, från den katolska uppväxten på Filippinerna till USA, där han nu är en framstående energihealer flitigt anlitad i kändisvärlden. Vägen dit var både krokig och svår, men så här i efterhand och med lite perspektiv var den både förutbestämd och universellt ledd.

Oliver hyllas av storheter som Anthony William och Gwyneth Paltrow, men lever ändå ett ganska tillbakadraget familjeliv på landsbygden i Colorado tillsammans med hustrun Mandy Morris (författare till Manifesteringens åtta hemligheter). De har tre söner, varav en är från Olivers tidigare äktenskap. Parets yngsta son är alldeles färsk och föddes i sommar.

Hans uppväxt med mor, far och fyra systrar i livliga Manilla var dock allt annat än lugn, och det berodde inte bara på staden. Oliver uppfostrades som katolik, men i den filippinska kulturen finns mycket vidskepelse vilket blev en krock. Flera familjemedlemmar hade också andliga gåvor. Bland annat så drömde hans mamma sanndrömmar, pappan talade i tungor och farfadern kunde kanalisera döda släktingars själar. Att förhålla sig till dessa motstridigheter, där t.ex. andliga gåvor inte uppskattades inom religionen, som liten pojke var inte alltid lätt, och det blev inte bättre när Oliver själv som sjuåring började uppleva märkliga saker.

– Jag visste plötsligt instinktivt vad människor i närheten tänkte och kände, snappade upp närvaron av andar i rummet, och såg silhuetter av änglar och andra ljusvarelser, säger han.

Detta skrämde honom, och han lärde sig att stänga av sina andliga förmågor genom att ignorera sitt sjätte sinne och gräva ner sig i skolarbetet.

När Oliver var 18 år flyttade hela familjen till USA, där ett nytt och annorlunda liv tog vid. Att bli healer fanns inte på kartan och Oliver satsade istället på att bli en framgångsrik företagare, vilket han också lyckades med. Under årens lopp stötte han på såväl motstånd som smärta (mer om detta kan du läsa om i boken), både inom sig själv och människorna i hans omgivning, och det blev något av en väckarklocka. När smärtan blev allt mer påtaglig och inte lämnade honom ifred, insåg han att det fanns ett arbete att göra, och att det kanske faktiskt var så att han var menad att utföra det.

Att gå från affärsvärlden till den andliga världen gick inte över en natt. Tvärtom blev det en mödosam resa som sträckte sig över många år. Hans andliga uppvaknande som vägledde honom att ta sitt kall på allvar ägde rum på ett berg i Sedona. På en helig plats förnam han plötsligt en energi röra sig genom kroppen och för sin inre blick såg han symboler, färger och mönster – helig geometri. En annan sak som spelade stor roll var att hustrun Mandy då var gravid med deras första gemensamma son och att han – oavsett om människor skulle göra narr av honom, döma honom eller hata honom – ville vara den bästa versionen av sig själv när sonen föddes. Oliver bestämde sig därför för att ”hoppa ut i det okända”, trots att han inte hade en aning om hur resan skulle komma att arta sig. Han lovade sig själv att aldrig mer göra sådant som inte gav näring till själen och att ha tillit till att hamna rätt genom att följa den gudomliga synkronisiteten.

Idag är Oliver en framgångsrik energihealer och expert på aktivering av andliga gåvor. På cv:t står bland annat 20 000 individuella healingbehandlingar, grupphealing med över 6 000 personer samtidigt samt utbildat över två miljoner elever i mer än 60 olika länder i sin metod för energihealing. Han har också skapat Geo Love Healing, ett onlineföretag som hjälper människor att hantera sin energi, lösa upp blockeringar och själva bli healers. Han säger sig själv vara ”en rätt så normal kille vars andliga uppvaknande ledde mig till mitt högre syfte: att så fort som möjligt rädda mänskligheten från dess lidande och hjälpa varje människa att få kontakt med sin sanna och mest stärkande potential”.

– Jag har gått igenom så mycket svårigheter och mörker, och allt detta får en mening när jag jobbar för att andra ska slippa det jag gått igenom, säger han.

 

Text: Sofia Ekholm

 

Källor:

Aware Now Magazine, nr 39

OM TIMES Magazine, aug 2022

www.spiritualactivator.com

Kort om boken

Energiblockeringar kan hämma vår förmåga att vara den bästa versionen av oss själva – trauman, nedärvda låsningar och miljömässiga faktorer kan bidra till upplevelser av rädsla, skuldkänslor, ilska och svek.

I den här boken beskriver den erkända energihealern och andliga aktiveraren Oliver Niño sin 15 dagar långa energidetox, som inte bara löser upp blockeringar i energifältet utan också hjälper dig att få kontakt med dina andliga gåvor och ditt högre syfte.

oliver nino

Oliver Niño

"Helig geometri finns överallt runt omkring oss och det är ingen slump."

Sedan sitt uppvaknande i Sedona är helig geometri en stor del av Olivers liv och han kallar det för ”skapandets språk”.

Är du liksom Oliver fascinerad av helig geometri och symboler kan vi avslöja att Livsenergi släpper en bok i ämnet under 2024.