Stort karmiskt skifte i sommar!

Ketu och Rahu visar vart vårt intresse går (respektive inte går). De är de mest karmiska punkterna i vårt horoskop och det är alltid viktigt astrologisk att veta när de byter stjärntecken. De stannar cirka 18 månader åt gången i samma stjärntecken. De följer alltid sol -och mån förmörkelserna. Den som får Rahu eller Ketu in i sitt stjärntecken, antingen det stjärntecken de är född i eller där de har sin ascendent, går in i en karmisk period i sitt liv. Det är en period där man har lite mindre fri vilja. Det som sker är mer förutbestämt under en period av cirka 1,5 år.

Rahu och Ketu lämna Oxen/Skorpionen och går in i Väduren/Vågen 18/7 2023. De stannar där till 11/1 2025. Så här påverkas stjärntecknen: 

Väduren Rahu går in i ditt stjärntecken Väduren! Det är ett av de mest karmiska perioderna som startar upp nu och håller på i cirka 18 månader. Det blir en viktig tid för dig och kan ge stora livsförändringar.

Oxen Äntligen lämnar Rahu ditt stjärntecken och du kan andas ut lite. Under perioden som varit har du haft lite mindre fri vilja än vanligt. Nu kan du börja styra upp till liv på en ny nivå.

Tvillingarna Du kan få nya intressanta bekantskaper och vänner som är helt olika dig. Ditt intresse för att fokusera på dina långsiktiga mål och planer för ditt liv ökar.

Kräftan Nu tar karriären fart på allvar! Här finns chans till drömjobbet men passa dig så du inte frestas att ta genvägar i arbetslivet!

Lejonet Du blir mer fascinerad av andra länder, kanske vill du resa extra mycket under den här perioden. Det kan också komma in nya rådgivare, mentorer eller andliga lärare in i ditt liv som kommer att betyda mycket.

Jungfrun Du kan bli mycket intresserad av allt ockult, lite förbjudet eller tabubelagt. En bra tid för att läka på djupet om du bär på något trauma sedan innan.

Vågen Du lägger mycket fokus på relationer i vanliga fall men nu kommer det intresset att öka flera gånger om! Alla former av partnerskap blir mer intensivt. Det kan bli samarbete med någon som är väldigt annorlunda dig själv.

Skorpionen Ditt fokus under 18 månader kommer att gå mer och mer till din hälsa och/eller din arbetssituation. Du kan bli fascinerad av en ny hälsorutin. Du kan även få jobb på en annorlunda arbetsplats.

Skytten Du vill synas och du vill ha roligt! Här är också risk/chans för att bli med barn så det kan vara värt att tänka på när du är ute i svängen.

Stenbocken Mot din natur så vill du plötsligt vara mera hemma och satsa på ditt hem och familj i stället för att fokusera på din karriär. Men kanske löser du det genom att jobba mer hemifrån?

Vattumannen Nu blir det full fart med ditt sociala liv. Det kommer att hända så mycket kring dig. Du kan bli mer nyfiken och vilja lära dig sådant som du inte varit intresserad av tidigare.

Fiskarna Ditt fokus går till din ekonomi. Du kan vilja göra större inköp eller helt enkelt börja shoppa mer! Du blir även mer inriktad på att tjäna pengar och mer bestämd i löneförhandlingar.

Sophias Astrologi

Youtube: www.youtube.com/sophiasastrologi

E-post: [email protected]  

Instagram: @sophiasastrologi

Facebook: www.facebook.com/sophiasastrologi/

Patreon: www.patreon.com/user?u=81191818

Den här artikeln publicerades först i Livsenergis medlemstidning nr 7 2023.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *