Tarot: ”Din intuition kommer att vara i full expansion” 

Tarotläsning för 28/3 – 16/4 

 Vi har precis gått in i ett nytt astrologiskt år vilket för med sig en energi av nystart för många av oss. Härligt va? Kortet Stjärnan som vi startar med vill påminna oss om att fullt ut följa vår inre längtan och vårt kall det här året: Vad vill du göra i år? Vad längtar du efter?  

Det är även en energi som berättar att du kan släppa kontrollen nu och låta dig ledas framåt av universums kraft – för ju mer du stretar emot, desto större omvägar kommer du att ta. Page i bägare för med sig en nyfiken och sprudlande energi när det rör områden som vårt inre, känslor och relationer, så försök att även här ha ett öppet sinne och bjud in det nya som kommer din väg. Våga ta fram ditt inre barn och ”lek loss”, ha roligt och skratta mycket. Umgås med människor som får dig att må bra och där du kan vara dig själv till 100 %. 

Din intuition kommer att vara i full expansion nu och en känsla av att kunna se igenom saker med knivskarp precision kommer även med detta. Du vet precis vad som är rätt vs fel för dig och kan ta beslut snabbt och smidigt. Lita på det som kommer till dig och kör! Det är dags att omfamna din inre översteprästinna. Intuitionen ljuger aldrig utan är vår inre kompass för att hitta tillbaka till rätt fil på motorvägen. Börjar du ifrågasätta och analysera? Ta då en kort paus, sätt dig ner och slut dina ögon. Lägg en hand på ditt hjärta och den andra handen på din mage, sitt här och rikta ditt fokus inåt samtidigt som du tar några medvetna andetag. Det här är en metod för att landa inåt och skapa mer kontakt med din intuition. 

Vi har även kortet Sex i stavar med oss under denna period som pekar på framgång och firande. Det kan vara smått som stort. Kanske du har kommit ett steg närmare dina önskningar? Påbörjat någonting nytt i ditt liv? Försök att fira det lilla och klappa dig själv på axeln, vad stolt över dig själv och det du lyckats åstadkomma hittills. Du är perfekt precis som du är och allt är precis som det ska vara just nu. 

Vi har en fullmåne den 6/4 i vågens tecken. Den här fullmånen handlar om balans och då inom samtliga områden i våra liv. Gör gärna en liten ceremoni med intentionen att släppa obalanser i ditt liv. Det kan röra relationer, arbete, vanor, hälsa m.m. Känn in vad som resonerar med dig. 

Önskar dig en magisk period, 
Cosmic Element 
Instagram: @cosmicelement  
E-post: [email protected] 

Den här artikeln publicerades först i Livsenergis medlemstidning nr 5 2023.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *