”Vi möter en otroligt stark expansion”

Tarotläsning för 11/5 – 30/5

Denna period har vi en otroligt spännande energivåg framför oss som startar med kortet Tre i svärd. Detta kort kommer som en påminnelse till oss om hur våra tankar påverkar oss både fysiskt och emotionellt. Frågor du kan ställa dig här är ”Vilka tankar matar jag mig själv med och varför? Hur får dessa tankar mig att känna och må?” Försök att vara observant på detta och kanske skapa lite mer förlåtande tankar just precis nu. 

Vi kommer samtidigt influeras av energierna från kortet Tio i pentagram som både symboliserar fulländning och avslut på en cykel när det rör det materiella i våra liv så som bostad, ekonomi och vår fysiska kropp. Finns det någonting här som du vill släppa för att frigöra energi och där med kunna bjuda in någonting nytt? Har du en flytt framför dig eller funderar du på att göra en investering? Kom ihåg att det är en perfekt tid för detta. 

När vi går in i andra delen av denna period möter vi en otroligt stark expansion. Vi har två kort från stora arkanan, kortet De älskande som handlar om dualitet, speglingar och relationer och kortet Uppvaknande som handlar om just ett uppvaknande och att ändra perspektiv och fokus. Under den här delen handlar det om att fokusera på våra viktigaste relationer och det kan både röra sig om relationen till oss själva men även relationen till andra. Det handlar även om att vi kommer möta helt nya insikter kring våra relationer och många av oss kommer dessutom att ändra perspektiv när det kommer till våra relationer. Frågor som ”Vad är viktigt för mig i en relation?”, ”Vilka behov har jag i just den här relationen?” eller ”Hur kan jag ge mer av mig själv i den här specifika relationen?” kommer att dyka upp inom oss. Ta dig tid att sitta ner med dessa frågor och tankar, reflektera ordentligt och våga vara helt ärlig i dessa frågeställningar. Genom detta arbete kommer du att känna ett starkt skifte inombords vilket även kommer speglas utanför dig själv, i dina relationer. Du är så redo för detta! Våga uttrycka ditt autentiska jag och håll inte tillbaka din unika energi utan låt det få flöda fritt. 

Den 11/5 möter vi en nymåne i oxens tecken och detta är en tid då det passar bra att sätta nya intentioner och så nya frön. Denna nymåne kommer kännas vacker, grundande och otroligt balanserad eftersom oxen ingår i jordelementet som står för grundning, balans och det materiella. 

Den 26/5 möter vi en fullmåne i skyttens tecken och här kan vi släppa taget om saker som vi inte längre känner resonerar med oss. Energierna under denna fullmåne kommer att kännas elektriska, snabba och fartfyllda då skytten ingår i eldelementet som står för passion, energi och kreativitet. 

Jag önskar er en magisk period! 

Cosmic Element 

[email protected] 

Den här texten publicerades först i Livsenergis medlemstidning nr 8 2021.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *