Lär dig klardrömma och fyll livet med mening och äventyr

Dr Clare Johnson är en av de mest kunniga i världen på området Klardrömmar – konsten att vara medveten när vi drömmer. Livsenergi har fått chansen att träffa Clare inför lanseringen av hennes bok på svenska – Konsten att klardrömma – och intervjun kan du se här.

Clare har sysslat med klardrömmar så länge hon kan minnas och har även en doktorsavhandling på hur klardrömmar (eller lucid dreaming) kan vara ett användbart verktyg för kreativitet. Det är bara ett område bland många, då klardrömmar visar sig vara effektivt för personlig utveckling i stort, om man har sömnsvårigheter eller lider av mardrömmar, PTSD och mycket annat. Att vara medveten när man drömmer kan vara både välgörande och äventyrslystet till den grad att livet fylls med mer mening och glädje.

Så, det finns många anledningar till att utforska vad vi upplever i våra drömmar när vi sover. Lyssna på intervjun där Clare delar med sig av fascinerande historier och ger smarta tips på hur vi kan vakna i våra drömmar – och inspireras till att komma igång!

Kortare klipp från intervjun