3 diffusers för härlig och frisk luft hemma

När vintern närmar sig kan luften inomhus bli ganska torr. Men vad gör lite torr luft egentligen? Jo, det kan nämligen orsaka allt från torra läppar, torrt hår, torra slemhinnor och till och med göra så att virus överlever och håller sig luftburet längre. Men det finns en lösning – diffusers.

Ett enkelt knep att få bukt med torr luft är att använda sig av en luftfuktare eller en diffuser. Luftfuktare är byggda för att öka luftfuktigheten i ett rum, medan en diffuser är byggd för att bryta ner och sprida eteriska oljor. De flesta diffusers fungerar också som luftfuktare, det är dock värt att nämna att luftfuktare tillför mer luftfuktighet än en diffuser.

För dig som är intresserad av eteriska oljor och aromaterapi är en diffuser det perfekta alternativet! Eteriska oljor har läkande egenskaper som bidrar till att mildra huvudvärk, muskelsmärta, förkylnings- och influensasymtom. Med några få droppar i dina hudvårdsprodukter eller i en diffuser kan du tillföra extra fukt till huden, lindra utslag, förbättra sömnen och lugna känslor som ångest och oro för att nämna några fantastiska egenskaper.
Du kan läsa mer om eteriska oljor i boken Doftens magi av Pat Princi-Jones!

Nedan listar vi 3 diffusers för härlig och frisk luft hemma.
Gillar du dessutom eteriska oljor hittar du våra härliga doftkit här.

3 diffusers för härlig och frisk luft hemma

Aroma diffuser Marble Edition

Denna Aroma Diffuser / luftfuktare är formad som ett glasägg och skapar en fridfull och väldoftande mist där du kan addera din favoritdoft genom att hälla 1-3 droppar doftolja i vattenbasen. Aroma Diffuser förenar aromaterapi med modern vetenskaplig innovation och du behöver endast ett vägguttag för att starta igång den. Aroma Diffuser är igång i cirka 8 timmar och när vattnet ångat bort stängs den av automatiskt så du behöver aldrig oroa dig för att glömma bort den. Diffusern har multipla LED-ljusfunktioner och kan sakta växla mellan olika vackra färger, ställas in på endast en färg eller stå som den är utan ljus, i sitt vackra grå marmorerade äggformade glasskal.
Ta mig till Aroma diffuser marble edition.

Aroma diffuser Bamboo

Aroma Diffuser Bamboo Edition skapar ett välmående i ditt hem med mist, doft och varm belysning. Aroma Diffuser Bamboo Edition producerar ingen värme, vibrationer eller ljud, vilket gör den perfekt att använda dag som natt. Med sin unika design passar denna utmärkt när du önskar mixa det stilrena med det exotiska. Du adderar din favoritdoft genom att hälla 1-3 droppar doftolja i vattenbehållaren. Du behöver endast ett vägguttag för att starta igång den. Diffuser Bamboo Edition är igång i cirka 4-6 timmar och när vattnet ångat bort stängs den av automatiskt. Du kan välja att låta belysningen rofyllt skifta i färger, pausa belysning i en färg eller låta stå på utan belysning.
Ta mig till Aroma diffuser Bamboo.

Aroma diffuser Tassle Grey Edition

Denna lyxiga och dekorativa Aroma Diffuser / luftfuktare i grått glas med tofs skapar en fridfull och väldoftande mist där du kan addera din favoritdoft genom att hälla 1-3 droppar doftolja i vattenbasen. Du kan välja att plugga in den i ett vägguttag, eller ladda den och låt stå fritt utan sladd i cirka 4 h. Denna modell styrs av en fjärrkontroll. Aroma Diffuser är igång i cirka 6 -8 timmar (med vägguttag) och när vattnet ångat bort stängs den av automatiskt så du behöver aldrig oroa dig för att glömma bort den. Aroma Diffuser Luftfuktare har två stycken LED-ljusfunktioner alternativt stå som den är utan ljus, i sitt vackra grå glasskal.
Ta mig till Aroma diffuser Tassle Gery Edition.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *