Allting handlar om själen

Det finns tusen vägar att nå sitt inre och varje väg är lika bra. Vi vet att vi nått fram när vi befinner oss på platsen där vi vågar titta på oss själva så objektivt vi bara kan och se vad vi tycker om och vad vi kan bli bättre på. Att nå fram betyder inte att vi har kommit i mål eller är klara med vår utveckling. Tvärtom är det kanske då det börjar på riktigt.

Om varje resa inåt är unik så möter vi också olika saker på vägen. Själv började min resa med näringsterapi, kost och det fysiska innan jag närmade mig den inre, själsliga sidan och det är först i den senare delen som min övertygelse om att vi människor inte är centrum av universum har fått ett större spelrum i mitt liv. Jag har egentligen alltid vetat det innerst inne men inte förstått riktigt vad jag tänkt. Därför tycker jag att det är så förlösande att läsa böcker som periodens huvudbok Dina andliga guider som så bra sätter ord på vad mer det finns. I Dina andliga guider berättar James Van Praagh om de guider vi alla har med oss i livet, hela tiden från det att vi föds; vilka är de, hur ser ett ”team” ut, vad har de för uppgift, hur kan vi skapa kontakt med dem och varför bör vi göra det. Ja, så klart vi ska ha kontakt med våra guider! De är ju vår själs främsta lärare!

James Van Praagh är en av de mest erfarna och trovärdiga människorna att förmedla den andliga strukturen och geografin för oss här på jorden och jag tycker att han gör det på ett väldigt tillgängligt sätt. Hans böcker är inspirerande och sakliga på samma gång, illustrerande samtidigt som de är praktiska och de varar länge trots sin koncentrerade form. Jag känner mig alltid upplyst efter James ord och hoppas att ni ska känna detsamma.

Många är vi som är intresserade av att möta och förstå våra guider. Den här boken hjälper oss att komma dit. Dessutom finns det en tillhörande kortlek om man vill maximera den praktiska delen redan från början. Se sid 6-7 för mer information om författaren och dessa extraprodukter.

Just våren är en tid då vi behöver tänka lite extra på vårt yttre och skydda oss från solens starka vårstrålar och myggen som kommer snart. Vi har också ett extra bra pris på Pollenzym för alla allergiker. Och för er som liksom jag älskar den rena, färska, gröna maten finns det en uppsjö av läckra böcker med smarta effekter – probiotiska livselixir, veganska glassar, läkande örter och mycket mer.

Bläddra vidare och inspireras!

Soliga vårhälsningar,
Alexandra Jerselius