Anthony Williams hyllning: ”Ny bok av min vän Mandy Morris”

”Min vän Mandy Morris lanserade nyligen sin bok Manifesteringens åtta hemligheter: Förverkliga dina drömmar med snabba, effektiva och beprövade tekniker. Du kanske redan känner till att jag är något skeptisk till mycket av den information om manifestering som existerar där ute, men Mandys personliga och kraftfulla livserfarenheter, hennes resa och tekniker för att förbättra livet är annorlunda. Mandy har en speciell integritet som ofta saknas inom vårdsamfunden idag, och hennes genuina kärlek och omsorg för människor sticker ut. 

Livet kommer alltid innebära oväntade kallduschar och utmaningar. Något jag alltid pratar om som är ett effektivt sätt att hantera de hinder vi möter är att ”Vi kan välja att tro även när det är svårt, veta djupt i våra hjärtan att vi förtjänar ett bra liv och resa oss över det mörker som finns på vår planet genom att stå starka i oss själva och ge styrka åt andra.” Mandy vet vad det innebär och i sin bok presenterar hon några av sina bästa tips för hur man stöttar sig själv i allt man önskar sig av livet. Mandy visar att du har makten att förändra din verklighet, på dina egna premisser, tack vare din fria vilja.

Mandy är en gammal själ som verkligen vill att alla ska vara rustade att ta de bästa besluten för sig själv och sitt liv med sin fria vilja. Hon bryr sig genuint om andras lidande, vilket jag sällan ser inom självhjälpsvärlden. Oftast verkar lärare bry sig mer om sig själva än om andras kamp, och kan även lägga skulden på den som lider. Mandys arbete står över detta och hon ser livet med andra glasögon. Med det perspektivet stakar ut en ny väg för att ge ny kraft åt våra sinnen. Hennes nya bok är en förlängning av hennes starka medkänsla för mänskligheten och hon vill att alla som läser den får en djupare kontakt med sin medfödda intuition och känner sig trygg i att ta beslut i livet som kan leda till bättre resultat på områden som är viktiga för dem. Mandy har vigt sitt arbete åt att hjälpa människor hantera sina känsloliv medan de söker efter sitt syfte i en värld där de mest upplysta blir ignorerade.

Jag är hedrad att ha Mandy som vän och att få vara med om det fina arbete hon gör för mänskligheten.”

Det här är en svensk översättning av Anthony Williams hyllning av Mandy Morris, författare till boken Manifesteringens åtta hemligheter, först publicerad på hans Facebooksida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *