”Är du redo för nästa steg?” 

Tarotläsning för 25/7 – 3/8 

Vi tar oss nu in i en period som kan kännas lite utmanande men som samtidigt kommer få oss att växa och ta nya kliv i livet, är du redo? Vi möter korten 5 i svärd och 5 i pentagram som antyder att vi behöver göra ett större skifte både när det kommer till den mentala biten som våra tankar och föreställningar, men även på ett fysiskt och materiellt plan. Det här kan såklart kännas läskigt, jobbigt och som att behöva lämna det trygga och bekväma, men det är så vi faktiskt växer och utvecklas.  

Vilken del av ditt liv känner du att du har växt ifrån? Vilken del skulle du helst vilja förändra? Det kan vara allt från arbete, relationer, geografisk plats, känslor, tankar… vad som är viktigt för dig kan bara du veta, så lyssna och känn in. Faktum är att om vi vågar utmana oss själva i den här rädslan så kommer nya dörrar att öppnas upp för oss. 

Vi har även kortet tornet som representerar att man nått vägs ände genom att vandra på samma stig under en lång, lång tid. Om vi inte utmanar oss själva kommer universum med största sannolikhet ge oss en knuff i ryggen och indirekt ”tvinga” oss att komma vidare. En viktig parentes är dock att vi alltid är hållna under den här processen, vi är inte ensamma. Under den här perioden kan vi även uppleva nya möten och att nya människor kommer in i våra liv. De här personerna kommer att fungera som en brygga mellan det gamla och det nya och hjälpa oss att våga släppa taget om det förgångna. Vissa personer kommer stanna kvar, medans andra kommer att försvinna så fort du tagit dig över bron till andra sidan. 

Den 1/8 har vi en otroligt kraftfull fullmåne (supermåne) i vattumannens tecken så ta gärna tillfället i akt att rensa och släppa taget om det gamla för att frigöra energi till det nya. 

Önskar dig en magisk period 

Cosmic Element 
Instagram: @cosmicelement   
E-post: [email protected]  

Den här texten publicerades först i Livsenergis medlemstidning nr 10 2023.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *