Är intuition beroende av närvaro?

Intuition – vad är det för mig, funderar jag. Kan det vara så att kontakten med intuitionen är kärnan till när jag är extra medveten och närvarande? Och när jag bara ”kör på”, är jag då långt ifrån min intuition…? En spännande tanke som jag måste utforska!

Jag är ganska glad och nöjd med min intuition och tycker att den är toppenbra att ha. Jag använder den ofta, men jobbar absolut inte med den för att träna den eller få mer tillit till den. Bara som en ”bra-att-ha grej. Däremot har det slagit mig att jag skulle vilja känna mig mer säker på min magkänsla, mitt sjätte sinne, min intuition. Det vore ju bra i så väldigt många lägen. Jag ser en stark intuition som grunden till att bli riktigt bra på något. Healing, yoga, meditation, medial kontakt osv kommer snabbt upp på listan nu när jag skriver till er. Men inser att den är minst lika viktig i mitt föräldraskap, mitt yrke, relationer osv. Så, intuitionen är nog superviktig för min egen själsliga utveckling - för att bli den bästa versionen av mig själv.

På det ämnet vill jag presentera vår allra senaste boklansering - 21 ritualer som stärker din intuition. Det här är en av Theresa Cheungs första ”ritual-böcker” och jag valde den för att jag tycker ämnet är så viktigt. Jag vet att många i klubben redan arbetar aktivt med sin intuition, men vi alla får idétorka och behöver nya idéer för att kunna komma vidare. Då är den här boken perfekt. Här får vi ett helt program med 21 olika verktyg, en om dagen i tre veckor. Efter det jobbet har vi sammansvetsat intuitionsträningen med vår vardag och lärt oss en massa vetenskap om intuitionen på vägen! Vilken lycka =). Läs vidare om boken på sid 5 och om författaren på sid 26.

Vi har valt några fina pluserbjudanden som blir extra billiga när du köper periodens bok. Bland annat en annan bok av samma författare som ger dig 21 ritualer för att komma närmare naturen samt chakrasprayer för tredje ögat och kronchakrat. Vi har även paketerat ett kristallkit med utvalda kristaller för att stötta intuitionen. Allt detta hittar du på sid 9.

Jag vill också berätta för er om en rolig sak. Runt midsommar lanserade vi boken Antiinflammatorisk livsstil. Det blev fullständigt rusning efter den! Vi är helt tagna av intresset för att bli av med sin låggradiga inflammation och har därför letat upp lite nytt och spännande kring det, se sid 20-21.

I det här numret börjar även en ny artikelserie. I tre delar får vi lära oss mer om månens olika faser och hur vi kan leva i harmoni med dem. Just nu är det nymånen som är i fokus.

Så, tillbaka till min intuition. Var står jag med den just nu? Det är lika bra att vara ärlig, och trots semester så kör jag mest bara på. Jag inser då att jag inte har så nära kontakt med min intuition. Det var absolut inte så min plan var för den här sommaren, men det är intressant att upptäcka det precis nu. Och kanske finns det en vits med det. Vad tror ni, vänner?

Jag önskar er mycket inspiration, en härlig sensommar och ett inre lugn.

Varma hälsningar

Alexandra Jerselius

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *