Att ta hand om sig i dessa tider

Hej på er,

Hoppas ni mår bra och att ni tar hand om er i dessa minst sagt konstiga tider. Jag har och har alltid haft en tro på att det finns inget dåligt som inte för något bra med sig.

Just nu får man bara försöka acceptera vad som är, leva i nuet och ta en dag i taget.

Oprah sa det så bra och detta citat följer med i mitt sinne varje dag:

Här kommer den utlovade listan på böcker som nu ligger i bokhyllan. Överallt matas vi med Corona, är det inte på TV, radio så är det i mobilen eller löpsedlar. Alla pratar om Corona. Det är så viktigt att vakta sinnet nu och inte dras ner. Därför matar jag det med grymma böcker innan jag ska sova. Jag rekommenderar det varmt!

Vad som även är värt att fundera på just nu är sin egen hälsa. Hur viktigt det är att ta hand om sin kropp så att man blir motståndskraftig i tider som dessa, mot sjukdomar, bakterier och virus.

Hur ser din kroppsliga inre miljö ut?

Skulle bakterier och virus trivas i din kropp eller skulle dem inte trivas? Du vet väl att tex socker gör att virus och bakterier frodas. Det göder dem. Så dra ner, alternativt sluta helt med sockret. Likaså allt gluten gör att du riskerar inflammation i mage/tarmar. I magen sitter ju ditt immunförsvar och detta behöver vara på topp.

Det finns så många bra böcker att följa. Jag är fortfarande hooked på Anthony Williams böcker, så visa och vettiga.

Ta hand om er och varandra! 💗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *