Be honest with yourself

Dagens kort uppmanar dig att titta djupare in i ditt hjĂ€rta đŸ’™

Är det nĂ„gonting du förtrĂ€ngt och inte varit riktigt Ă€rlig med gentemot dig sjĂ€lv pĂ„ senaste tiden? NĂ„gonting du innerst inne vetat men inte velat se eller ta tag i?

Sommar och ledighet kan föra sanningar upp till ytan, sÄdant vi inte velat befatta oss med pga för jobbigt eller pÄfrestande eller rent av livsomvÀlvande.

Vad Àr det inom dig som vill komma fram? Vilken sanning Àr det som döljer sig i ditt inre, som du (medvetet eller omedvetet) kÀmpar för att trycka bort eller ignorera?

Det Àr en strategi som inte fungerar för evigt. Det som Àr menat att komma fram i ljuset KOMMER att komma fram, förr eller senare.

Att förtrĂ€nga sina behov och sin vilja – att gĂ„ emot sina sanna önskningar – tĂ€r och Ă€ter upp en inifrĂ„n.

Är du sann mot dig sjĂ€lv, Ă€r du den du verkligen vill vara? Om inte – vilka förĂ€ndringar och Ă„tgĂ€rder ber ditt hjĂ€rta dig att vidta för att du ska kunna trĂ€da fram i ljuset helt och fullt? đŸ’™

//Sofia

‱‱‱

Önskar du personligt budskap/vĂ€gledning Ă€r du innerligt vĂ€lkommen att kontakta mig. Ett kort med kortare budskap 100 kr. Djupare vĂ€gledning (3-4 kort, nutid + framtid) 350 kr. Pendelsvar (ja/nej) + kortare intuitivt budskap 50 kr đŸ”źđŸ’™

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *