”Den maskulina urenergin”

Tarotläsning för 3/1 – 22/1

Vi har nu lämnat 2022 bakom oss och stigit in i en ny period och ett helt nytt år vilket för med sig nya möjligheter och energier. Som start på 2023 kommer vi möta en stark och kraftfull energi från Kejsaren, den maskulina urenergin som vi alla har inom oss. Det handlar främst om att bygga en stabil grund och struktur i det kollektiva, men även på ett personligt plan för många av oss. Titta på var du behöver skapa struktur och stabilitet för egen del. Behöver du plocka fram din maskulina sida för att driva igenom och ro projekt i hamn? Ta fram din inre styrka och börja agera, det är rådet från korten.

Vi har även med oss energier från Sex i stavar som symboliserar förändring rörande vår energi, agerande och kreativitet. Fungerar sättet vi gjort saker på tidigare eller behöver vi se över vissa mönster och hitta nya sätt som känns mer rätt för oss just nu? Glöm inte bort att allt är i konstant förändring och utveckling, vilket medför att vi även behöver checka in med oss själva då och då för att se vad som resonerar här och nu. Ta dig den tiden.

Tio i svärd handlar om att en cykel tagit slut och vi är redo för någonting nytt. Svärden symboliserar det mentala, våra tankar och kommunikation. För många kan detta handla om att äntligen släppa en mental föreställning som vi länge gått och burit på, kanske har du fått ett helt nytt perspektiv, likt en ”aha”-upplevelse? För andra kan det röra det kommunikativa uttrycket och främst att stå upp för sig själv och sina åsikter, våga tala och göra sin röst hörd. Tro på dig själv och tala din sanning. Med den här otroligt kraftfulla energin är det inte otänkbart att behovet av att åter finna kontakt med sig själv och introspektion växer. Gå in i dig själv och känn efter, landa och lita på din själs röst. Tillåt dig att vara med dig själv, i avskärmning. Bara du vet vad som känns rätt och vad du behöver just precis nu.

Den 7/1 har vi en fullmåne i kräftans tecken med fokus på att släppa taget om är sådant som rör relationer, känslomässiga band samt skydd och försvar som inte längre gynnar dig.

Den 21/1 möter vi en nymåne i vattumannens tecken med fokus på att manifestera och så nya frön inom till exempel: nya idéer, studier, projekt och karriär.

Jag önskar dig en magisk period! Cosmic Element

Den här artikeln publicerades först i Livsenergis medlemstidning 1 2023.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *