Ditt livs största kärlek

Alla hjärtans dag är runt hörnet 💗 En tid att visa lite extra kärlek till någon man tycker om eller kanske ännu viktigare: att visa lite extra kärlek till sig själv. Du vet väl att din fysiska kropp är och har alltid varit ditt livs kärlek. Det har aldrig funnits och kommer aldrig finnas en mer lojal vän eller partner.

Din kropp känner det du tänker. Den gör allt den kan för att lyda dig och leva upp till dina tankar. Om du gör något som skadar den, så gör den allt den kan för att reparera sig. Din kropp jobbar hårt varje dag för att hålla dig frisk och göra din värld lättare att acceptera.

Du kan älska din kropp vad som än sker. Titta på små barn och bebisar (du var en gång en av dem), dem älskar sina kroppar villkorslöst. Dem skäms inte och håller inte igen. Dem älskar allt dem ser och kan förnimma. Tyvärr så lär sig barn med tiden att sätta gränser för kärleken genom att härma vuxna. Dem glömmer bort att älska utan rädsla och dem glömmer bort att älska sig själva. Ett sätt att öppna upp för denna kärlek är att öppna upp ditt hjärtchakra med rosa och gröna kristaller, tex rosenkvarts, aventurin, rosa kalcit, morganit, grön kalcit och kuncit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *