Du kan påverka mer än du tror

Jag vill börja med att tacka alla våra fina medlemmar för ert engagemang! Varje dag får jag feedback från er på olika sätt och det gör att vi kan utvecklas och bli ännu bättre. Vi fungerar precis som en människa och behöver få påminnelser för att veta i vilken riktning vi ska gå. Och det får vi från er. Mjuka vänskapsknuffar och ibland lite hårdare ”ta-dig-i-kragen”-knuffar. Vi är tacksamma för all feedback! Välkommen med mer: vilka ämnen vill ni läsa om, författare och titlar ni längtar efter, hur är böckerna ni får hem… Ring, skicka ett mail eller ett meddelande på Facebook. Det betyder mycket för oss och du kan verkligen påverka!

Att kunna påverka är en förmån vi har i livet. Vi kan påverka otroligt mycket, t.ex. i vårt arbete, i vårt samhälle, hur vi har det som familj och våra egna kroppar. Men det är inte alltid vi ser möjligheten. Ofta finns det grus och hinder i vägen. Det är bland annat då det är smart att få en ny bok hem i brevlådan som sätter DIG i fokus och tittar på personen DU med nya ögon, i 360 grader.

Lise Bourbeaus bok Läk dig själv – Bli vän med dina fem inre sår är ett väldigt bra exempel. Här ger författaren oss en förståelse för hur smärta påverkar våra liv från första andetaget och vilken roll vårt ego spelar. På ett underligt finurligt sätt kategoriserar hon all möjlig smärta i fem sår som vi alla föds med och förenklar därmed för oss att förstå: var den kommer ifrån, hur vi reagerar när den slår oss och hur vi kan hantera den och finna frid med våra sår. För varje sår du omvandlar till vän påverkar du ditt liv åt det positiva, inte minst dina relationer.

Vi har ovanligt stort fokus på DIG i det här numret. Alla Pluserbjudanden* bidrar till att snurra DIG i 360 grader. Missa inte det fina priset på boken GLÄDJE! av Dalai Lama och Mr. Tuto. Vi vill också ge er som vill komplettera biblioteket med Lises böcker ett bra tillfälle till det med Hela ditt inre och finn ditt sanna jag. Och så slumpar vi bort Deepak Chopras Skapa dig själv på nytt för endast 49:- om du samtidigt köper huvudboken.

Spännande nytt! Vi har fått möjligheten att vara först ut med Camilla Hosenfelds nya meditations-CD Optimera dina sinnen! Läs om den och hela hennes meditationsserie på sid 16. Det uppskattade kristallsortimentet har kompletterats med nya pendlar. Köp ett helt kit med Lilla pendelboken och en pendel =).

Njut av den vackra hösten!

Varma hälsningar,
Alexandra Jerselius