Allt vi har glömt kommer tillaka

Vi föds kompletta, som en enhet i det större Alltet. Det är så självklart att vi är unika varelser och själar formade av energi och därmed en del av all energi runt omkring oss. Vi är fria, nakna och fullständigt naturliga. Men på vår livsväg genom åren glömmer vi vårt ursprung och går in i det inlärda mönstret av att vara människa enligt den moderna tidens standard. Vi inte bara glömmer, vi förkastar ofta även teorin om att vi alla är ett och vägrar förstå Einsteins forskning om att ”allt är energi” på djupet. Istället blir det viktigt att separera oss från varandra, leva individuella liv där var och en är suverän, ska klara sig bäst själv utan hjälp från andra, än mindre omfamna andra dimensioner av livet såsom ande- eller änglavärlden.

Ser man krasst på det är det ganska sorgligt. Det låter som en mindre kärleksfull och väldigt ensam värld. Tack och lov finns det några människor på denna jord som kommer ihåg, som vet exakt vad vi är och kämpar för att sprida kunskapen vidare och öka medvetenheten på jorden.

Svenska Gordana Biernat är en av dem. Utan att veta hur har hon genom att berätta vad hon tänker under flera år skapat vågor av insikt över hela världen och gett miljontals människor daglig påminnelse om att vi har sanningen inom oss. Hon har berört så många på djupet att hon blivit utsedd till en ”supersjäl” av Oprah Winfrey. Hennes första bok ”Sanningen finns inom dig – När du förändras, förändras allt” är aktuell som periodens bok samtidigt som den har världspremiär på engelska för att nå alla hennes följare (på Twitter). Boken är fullspäckad med träffande sanningar och fördjupningar för att förstå sambanden mellan våra liv på jorden och Alltet, Källan.

Gordana lyckas synliggöra alla länkar till vårt ursprung som kan tyckas vara osynliga. Hon lyckas plocka ner metaperspektivet till en konkret nivå med ett färgstarkt språk. Hon lyckas skapa medvetenhet om vikten att bli medveten. Hon är en kvinna vi helt säkert kommer se mer av. Och för den som redan nu är nyfiken så kommer Gordana att hålla en föreläsning tillsammans med Benny Rosenqvist i Malmö den 9 november (läs mer på sid 21).

Det märks på bokutgivningen att semestern är över. Många fina nya titlar presenteras vilket är jättekul! Vi har också laddat detta nummer med numerologi, schamanism och natur ur medicinen, djurens och väsens vinkel.

Som pluserbjudande har vi nöjet att vara förs ut med två boknyheter – en superintressant och en vacker och praktisk. Fynda nu, det blir inte bättre pris än så här!

Mot en sprakande sensommar!
Vänliga hälsningar,

Alexandra Jerselius