”En cykel som sluts”

Tarotläsning för 17/10-5/11

Vi närmar oss ett årstidsskifte och hösten är en perfekt tid för att spendera mer tid inomhus. Det blir mörkare om kvällarna och vad passar inte bättre då än att tända ljus och mysa ner sig under sin favorit filt. Energierna för den här perioden pekar definitivt i samma riktning med både Den hängde och Eremiten ifrån stora arkanan. För vissa kan envisa, mentala låsningar faktiskt äntligen komma till sitt slut, det är kortet Den hängde som ger oss visdomen och talar om att skifta perspektiv. Försök att se på situationen från ett annat håll och se om det hjälper. Tålamod är också en viktig nyckel för att vissa pusselbitar ska falla på plats, så öva på att vara stilla utan mänger av stimuli. Detta kommer frigöra plats i ditt sinne och tankarna blir desto klarare.

För andra kan det snarare handla om att en cykel är nära ett slut. Tänk dig att du har kämpat och jobbat med något under en längre period och nu är det snart dags att sätta punkt för den här cykeln. Kom dock ihåg att slutföra ordentligt och inte bara gå därifrån, gör klart jobbet så du kan släppa allt efteråt när du är klar. Jag lovar att en lättnad kommer att infinna sig och att du efter detta kan landa inom dig på ett bättre sätt. Introspektion är ditt nästa råd från korten, så våga omfamna Eremitens energi under den här perioden för att finna klarhet och balans.

Den 28/10 väntar en fullmåne i oxens tecken. Under den här fullmånen är det perfekt att göra en ritual för att släppa taget om sådant som rör det materiella och fysiska som tex ägodelar, bostad osv. När vi frigör gammal energi gör vi rum för ny energi.

Önskar dig en magisk period,
Cosmic Element
Instagram: @cosmicelement  
E-post: [email protected]   

Den här artikeln publicerades först i Livsenergis medlemstidning nr 14 2023.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *