Ett nytt år är på ingång

God fortsättning och gott nytt ååååår!!!

Hoppas ni alla mår toppen och kunde njuta av julen och nymånens kraftiga energier den 26e december. Vi hade en ganska så stökig december med mkt jobb, sjukstuga och vab. Men nu är alla på benen och vi spenderar dem sista dagarna av 2019 och firar in det nya året i dem svenska fjällen, helt underbart! 

Jo, vi såg något helt fantastiskt från backen idag på himlen. Det var likt ett norrsken fast i regnbågens alla färger. Om ni har någon aning om vad det var så dela gärna! Bilden är inte alls rättvis. Tänk er en Regnbågs-fluorit på himlen.

Den årliga inventeringen

Just nu utvärderar jag året som gått. Det är en liten tradition jag gjort väldigt länge. En personlig inventering av de senaste 365 dagarna. Vad har hänt? Vad har jag gjort? Vad har jag lärt mig? Vad har jag hanterat bättre? Hur har det gått på den personliga fronten? Karriärsfronten? Relationsfronten? Hälsofronten? Vilka har jag mött? Vad och vilka har jag lämnat bakom mig? Och vad tar jag med mig till nästa år?

Och såklart nyårslöftena!!! Jag kan dela med mig några av dem till er:

  • Hälsa; träning och kost (Haha klassikern, men Im in it for the long run)
  • Ha kul (om ni bara visste hur viktigt det är. Jo jag är säker på att många av er vet). Genom att ha kul höjer man sin frekvens ✨✨✨
  • Blogga mer 😉

Jag gillar att skriva så det funkar bäst för mig i denna reflektion. Jag använder gärna en bergskristall samt en obsidian för detta. Bergskristall för att få en djupare och tydligare klarhet samt obsidianen för att se in i mitt inre, för jag vill se allt som döljer sig där. Men det är samtidigt en sten jag hyser enormt stor respekt för och som bör hanteras varsamt. Hör av er om ni vill ha tips!

Gott nytt år på er! Ser så mkt fram emot att få dela 2020 med er ❤️🎉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *