Finn ljuset i dig i ljusa tider!

När jag besökte Hay House* för första gången så stod framför allt en bok ut ur bokhyllan framför mig. Omslaget var inspirerande, ljust och vackert. Och när jag bläddrade i boken kände jag att jag fick något med mig omedelbart. Jag kunde stanna på en slumpmässig sida, läsa tre-fyra rader och känna ”åh, ja, så sant”. Boken handlar om ljus, ljusbärare och om att hitta vårt riktiga syfte på jorden genom att lyssna till vår själs röst. Varje ord jag läste satte sig som en mjuk pil i mig, liksom ett nyp. Och för varje nyp väcktes jag lite, lite till.

Jag fick med mig boken hem och bär sedan dess den ofta med mig. Nu ger vi ut boken på svenska så att fler kan få samma guidning och visdom. Rebecca Campbells bok Ljus är det nya svarta hjälpte mig att SE mitt ljus och är varje dag en inspirationskälla till att få det att brinna lite starkare.

Rebecca sprider sitt eget ljus på en mängd olika sätt. Som en av den nya generationens andliga lärare och ledare är boken bara en av de kanaler hon använder. På internet finns en hel värld av hennes arbete att ta del av – och mycket av det helt gratis; meditationer, visdom på video, spellistor och mycket mer. Och det är precis det vi ofta behöver – lättillgänglig inspiration nära till hands och gärna en dagliga injektion som hjälper oss att hålla oss på rätt stig.

Det finns mycket annat smarrigt i detta nummer. Svalka dig med fräscha och hälsosamma smoothies eller hemmagjord glass. Och blanda in superfood-pulver av bästa kvalitet. Och så två tips till SUPERPRIS ni inte får missa:

  • Dr Sannas NYHETER + kraftigt nedsatta priser på vissa produkter
  • Fortsatt sommarrea –böcker till fyndpriser från 49:-!

Varma sommarhälsningar,
Alexandra