Mediumskap som verktyg för personlig utv

Frågar vi 100 personer vad mediumskap är så får vi nog 100 olika svar. Och många har nog egentligen svårt att specificera vad det är. Här är några tänkbara svar: ”någon som har kontakt med döda”, ”någon som kan se in i framtiden” och annat övernaturligt, för oss vanliga dödliga helt oåtkomligt. Det trodde även jag för länge sedan, men inte nu =).

Periodens bok ”MEDIUM – Ditt liv med andevärlden” berättar om mediumskap som hantverk och sätter det i ett sammanhang så att vi kan förstå dess historia, roll i samhället och förhållande till andra traditioner som hör till andligheten. Det är också en handbok för egen praktik, för Camilla Elfving menar att vi alla kan öva upp vår mediala förmåga med god och regelbunden träning. Vinsterna i det är många, inte minst menar hon att vi blir ”pånyttfödda” under vägen. Mediumskapet är alltså ett bra verktyg för personlig, och inte minst andlig utveckling. Boken bjuder därför på både övningar och terminologi för att vi ska kunna orientera oss i den här världen oavsett om vi redan är aktiva medium eller om vi vill påbörja en inre resa. För detta är just en bok för alla som på något sätt är intresserade av mediumskap. Själv vill jag lära mig hur mediumvärlden är uppbyggd och fungerar, jag vill läsa alla spännande intervjuer och utvecklas med nya och inspirerande övningar!

OCH … ännu en gång är meditation på tapeten. Jag har börjat inse att meditation är grunden till all andlig utveckling. Därför känns det extra roligt att kunna bjuda på en helt ny meditationsskiva tillsammans med boken Medium. Här finner du tre spår som leder dig till spännande och utvecklande möten med ditt undermedvetande och andevärlden.

Vi firar in sommaren med extra fina erbjudanden och nya, roliga produkter. Spana in sommarrean, smarta medel för att hålla mygg och fästingar borta, vackra nya smycken och mycket mer. Njut av allt detta nu när sommaren har kommit! Barnen får snart sommarlov och vardagens rutiner tar en ny riktning – mestadels åt det roligare hållet hoppas vi =).

Soliga sommarhälsningar,
Alexandra