Föreställ dig evigheten

Jag har en grej för ord, speciellt vackra eller fyndiga ord. Ordet evighet är ett sådant, vackert och härligt. Även på andra språk; eternity (eng), éternité (fra) till exempel. För mig symboliserar det något oändligt. Tanken på att livet kan vara oändligt skapar lyckliga bubblor i kroppen. Det är också lite hissnande. Jag vill gärna tro att livet är evigt i någon form. Inte bara är det spännande att tänka så. Det är också ett stöd i svåra situationer, när vi förlorar nära och kära är det en tröst att veta att de egentligen bara lämnat livet på jorden. Själen fortsätter sitt äventyr.

Idag finns väldigt många trovärdiga exempel på att våra liv är eviga och det är svårt att inte bli kittlad av tanken. James Van Praagh är en av vår tids mest framstående medium och andliga lärare som gett omvärlden åtskilliga vittnesberättelser om själens eviga liv i en tredimensionell värld. Efter uppskattade böcker som Förlåtelsens helande kraft och Andarna mitt ibland oss är han nu tillbaka med ännu en bok på i Sverige – ”Själens Äventyr : Resor i de fysiska och andliga dimensionerna”. Här får du svar på livet bortom den materiella världen, nära-döden-upplevelser, astralresor och hur reinkarnationsprocessen kan se ut. Och framför allt får du upptäcka hur just din själ är konstruerad.

Detta spännande ämne är vida brett och omfattande. Bland annat är meditation en viktig del i den inre resan för att nå själen så vi tyckte det var passande att erbjuda en guidad meditation till förmånligt pluspris – ”Rensa din karmiska ryggsäck” med Camilla Hosenfeld.

Vi vill också slå ett slag för en alldeles ny bok som vi erbjuder till pluspris – ”Boost your MIND, BODY & SPIRIT”. Kanske vårens och sommarens bästa gå-bort present. En vacker och härlig inspirationsbok i stort format som kommer glädja de flesta. Övningar för själen och recept för hälsa och njutning.

I tidningen får du också koll på de senaste boknyheterna i genren och tips på fler böcker inom ”ande & själ”. Vi ägnar också ett helt uppslag åt olika kortlekar; tarot, orakel, healing, änglar osv. Samt tipsar vi om hur du tar hand om din hy inför vårens starka solstrålar =).

Eviga hälsningar,
Alexandra Jerselius