Våga känna ditt liv!

Häromdagen talade jag med Anita Moorjani, författaren till periodens bok samt den hyllade boken Döden gav mig livet. Många av er känner till henne och böckerna bygger på egna livserfarenheter och insikter från att dö i cancer, få en stark nära-döden-upplevelse, återkomma till livet, tillfriskna och hitta himlen på jorden.

Att tala med henne berör på djupet och sätter spår i mig. Jag frågar mig varför just Anitas ord har den effekten och inser att hennes äkthet tillsammans med en otrolig förmåga att förmedla sina tankar och insikter på är unik.

Anita har gått från ett stressat, begränsat och syfteslöst liv till raka motsatsen. Hennes uppdrag är att hjälpa andra hitta sitt livs syfte och leva fullt ut i det himmelrike vi befinner oss. Och jag tror att hon kommer tända ljuset hos många människor. Faktum är att vi alla kan tända någon annans ljus, så länge vi lyser själva. Låter fantastiskt, visst?

Allt handlar om att våga känna sitt liv och leva nära sina känslor. Det är allt för vanligt att stänga känslorna ute och bara låta vardagen rulla på, för det är den enkla vägen. Känslor kan vara jobbiga men de kan också göra hela skillnaden! Högkänsliga människor vet allt om det.

Livsenergi har glädjen att lansera en ny bok om högkänslighet som pluserbjudande i det här numret, läs om Högkänsliga berättar på sid 23. Vi har dessutom extra fina webberbjudanden på andra HSP-böcker. Jag ser fram emot att läsa dessa berättelser. Kanske finner jag en viss igenkänning? Kanske gör du?

Vi bjuder också på många boknyheter, andlighet, möten med det okända, medicin och intuition, kreativitet och mycket mer. Vi sätter också lite fokus på vårhälsan och inspirerar till att bjuda in dofterna i ditt hem innan dörren till sommaren är helt öppen!

Låt känslorna visa vägen,
Alexandra Jerselius