Glad midsommar!

Idag den 21 juni är det midsommar och sommarsolståndet markerar att den första officiella sommardagen är här. Äntligen! Det är dags att fira solens högtid mina vänner! 

Plocka fram dina kristaller, en vacker pläd och gå ut och bada er i ljus. 

Hittade denna fina övning för att höja din egen vibrationsnivå och ljuset inom dig:

Ta med dig 4 citriner och 4 kvartskristaller ut till din pläd i solljuset. Håll kristallerna i dina händer, slut ögonen och börja fokusera på din andning tills dess att du känner att lugnet infinner sig i kroppen.

Säg högt: ”jag programmerar dessa kristaller med det högsta vibrationsljuset för att höja min vibration och för att lysa som solen”. 

Gör en cirkel av dem, där du placerar varannan citrin och varannan kvarts. Gör cirkeln så pass stor att du kan sitta i mitten.

När du sitter i kristallcirkeln, slut åter dina ögon och ta tre djupa andetag. Säg en bön, en önskan eller en avsikt.

Sitt i cirkeln i 11 minuter och fira solens energi. Fundera över solens makt, en oändlig ljuskrets som strålar av liv och skänker värme och ljus. När du andas in fokuserar du på att ljuset inom dig blir ännu ljusare och starkare. När du andas ut, visualiserar du att allt som inte längre gagnar dig lämnar dig med utandningsluften. Med varje andetag känner du att ljuset blir ljusare och ljusare i din kristallcirkel.

När du är klar öppnar du dina ögon och samlar ihop dina kristaller. Hur mår du nu? Som en solstråle? Glöm inte att dricka mycket vatten. 

Låt citrinen alltid påminna dig om solens ljus. Jag har ofta detta halsband på mig då jag behöver lite extra solkraft. Ni hittar halsbandet här.

Ha en underbar midsommarhelg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *