”Gör om mig” – vilken lycka

Wow, jag känner mig så stolt och hedrad, mina smycken är nämligen med på flera sidor i senaste M-Magasin. 

I detta nummer är dem med under ”gör om mig”-delen. Och det är just det som gör det extra speciellt. ”Gör om mig”-reportage handlar för om mig att ge någon inspiration och motivation att hitta ljuset inom sig själv och stråla på nytt. Något som går hand o hand med mina smycken. Mina smycken är inte bara smycken, utan även små verktyg fyllda av ljus och energi vilka vill hjälpa dig att hitta kraften inom dig. Kraften att leva livet fullt ut. Kraften att våga skriva om din historia och våga följa hjärtat!

Jag har alltid varit fascinerad av serier, filmer, reality och reportage som handlar om just transformation. Att se hela processen och sedan slutresultatet är magi. Ni förstår min lycka just nu: att se dessa starka kvinnor i reportaget bära mina smycken. Magiskt! ✨✨✨ Jag kan aldrig hålla tårarna inne när jag ser lyckan i personens ögon när dem får se sig själva ur ett nytt perspektiv. 

Nä nu ska jag bläddra en gång till i tidningen ?❤️

One thought on “”Gör om mig” – vilken lycka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *