Influensatider – kristaller vid din sida

Hej,

Hoppas ni hade en fin nymåne och passade på att så era mål och intentioner för denna cykel. Jag fick med min man på tåget denna gång, tycker det är en härlig stund att dela tillsammans. 

Förra vecka fick jag influensan, vilket inte alls var bra timing, men det är det väl aldrig. Jag fick faktiskt frågan vad jag använde för kristaller så tänkte att det får bli huvudspåret i detta inlägg. 

Förutom att vila och dricka väldigt mycket (ingefära/citronte, vatten och råsaft) så försöker jag meditera och spendera tid med mina kristaller i lugn och ro. Ju mer jag pushar desto längre tid tar det att bli frisk så lika bra att gå all in för lugnet. Lika viktigt är det att ”vätska” på. Ju mer jag dricker desto lättare har kroppen att hela sig själv (energin rör sig lättare om kroppen har bra vätskenivå, extra viktigt nu).

Citrin

För in ljuset till mig. Om du vill kan du låta den ligga i solljuset två timmar och ladda innan du använder den. Lägg den på ditt solar plexus chakra. 

Grön Aventurin

Jag är ju ett stort fan av homeopati och tar det alltid om jag blir sjuk. Helt naturligt och inga biverkningar. Denna kristall förbättrar upptaget av homeopatiska läkemedel. Den är dessutom antiinflammatorisk och låter dina trötta muskler vila. Jag har på mig mina armband eller lägger dem på mitt hjärtchakra. Det går lika bra med trumlade stenar.

Karneol

Denna kristall hjälper kroppen att lättare absorbera vitaminer. Och under denna vecka har jag verkligen boostat med bl.a. c-vitamin. Lägg den på ditt navelchakra.

Fluorit

Denna kristall renar din aura från gifter och negativ energi som gärna bubblar upp under sjukdomstider. Du får helt enkelt hjälp att balanseras och komma tillbaka in i matchen (vardagen). 

Ha en underbar söndag! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *