”Kollektiv känslomässig transformation”

Perioden vi har framför oss pekar på en kollektiv känslomässig transformation. Korten och energierna visar att det just nu är en perfekt tid för oss att gå inåt med nyfikenhet och utforska oss själva, våra känslor och vår relation till oss själv men även andra personer. Försök att ha ett öppet sinne och tillåt det som vill komma att få göra det, stäng inga dörrar.  

Vi har även med oss kortet The high priestess som indikerar att detta utforskande för många av oss kommer att vara djupt transformerande och lite som en vändpunkt i livet. Hon talar om att fokusera på den feminina energin, våra drömmar och det undermedvetna. I kombination med detta har vi även kort som råder till att inte fastna för mycket i våra tankar, utan mer gå på intuitionen och magkänslan. Vi fastnar ofta i det rationella och att analysera våra känslor vilket snarare stjälper än hjälper i det här avseendet, så försök att förankra din energi fysiskt, i kroppen. En bra metod för detta är att till exempel visualisera hur du långsamt och vänligt tar fokus från dina övre chakran ner till dina lägre chakran.  
 
Med detta kommer även en våg av energi och kreativitet som kommer vara stöttande i vår process. Känslan är lite att den sista pusselbiten faller på plats och att vi nu känner oss balanserade energimässigt. 

Vi har även en nymåne i lejonets tecken den 28/7 som handlar om att öppna upp sitt hjärta. Typiskt för nymåne i lejonet är just känslor, relationer samt hur vi förhåller oss till oss själva och andra. Ta gärna den här nymånen till reflektion och manifestation när det kommer till dessa områden. 

Jag önskar dig en magisk period! 

Cosmic Element 

Den här artikeln publicerades först i Livsenergis medlemstidning nr 10 2022.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *