Kom närmare känslan och bli fri!

Välkommen jul! Vi har tjuvstartat och bjuder på ett extra tjockt julnummer för att förenkla för dig som vill handla julklapparna hemifrån! Eller så vill du ha inspiration till julpynt och julbak. Vi har fyllt butiken med prisvärda bokpaket och massvis med nyheter inom böckernas, hälsans och kristallernas värld.

Julen är en period då känslorna kryper fram extra tydligt. Alla har vi dem och ändå är känslor ett känsligt ämne. Tyvärr. För det är trots allt så att vi alla föds med liknande känsloregister och det är de som gör oss mänskliga. Visst, de ter sig olika från en person till en annan, men de flesta av oss känner känslor som längtan, skuld, lycka, ledsenhet, kärlek, ilska o.s.v. varje dag. Några förknippar vi som positiva och andra är negativt laddade. De sistnämnda kanske vi helst vill dölja eller så ignorerar vi dem helt, låter livet tuffa på och vägrar inse hur vi mår.

Randy Tarans bok Känslosann – aktuell som Periodens bok - fångade mig av den anledningen att hon lyfter upp våra känslor som gåvor, oavsett vilka det är. Här får vi vara nyfikna på vad vi känner och lära oss något nytt när vi är glada, frustrerade eller har ångest. Varje känsla är fylld med energi som ger oss information och Randy visar oss vad vi ska titta efter för att förstå dem. För om vi lär oss läsa av deras budskap så kan vi se att alla våra känslor - positiva som negativa - är gåvor som bidrar till vår personliga utveckling. Jag har börjat iaktta mina känslor utifrån den här boken – som också kan användas som uppslagsbok vid behov – och det är väldigt spännande!

Randy har lång erfarenhet av att jobba med känslor och har gått på djupet med några av de vanligaste i våra liv. Hon lyfter upp dem i ljuset av neurologi, psykologi, beteende och historik och ger oss praktiska verktyg för att lära känna dem. Det är lika mycket en bok för män som kvinnor, yngre som äldre. Kanske årets finaste julklapp!

På ämnet fin så vill jag tipsa om intervjun med Randy Taran. Hon är verkligen genuint fin och insiktsfull. Du hittar hela intervjun som ljudfil att lyssna på eller korta videofilmer HÄR.

Och så klart - missa inte våra fina pluserbjudanden du köper till förmånligt pris när du beställer periodens bok!

Här hemma hos oss är julen i full blom. Amaryllisen slår ut vilken dag som helst, min dotter har bakat de första pepparkakorna och på tv:n visas charmiga julfilmer. Så jag önskar er alla en mysig förjulstid!

Varma hälsningar
Alexandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *