Kristaller för kommande dagar ?

Imorgon torsdag, fredag och lördag sĂ„ befinner sig mĂ„nen i fiskarnas tecken ♓ Detta betyder att det Ă€r viktigt att du gĂ„r in i dig sjĂ€lv och fokuserar pĂ„ din spirituella utveckling. DĂ€refter gĂ„r mĂ„nen in i vĂ€durens tecken sĂ„ vi kommer att ha en fullmĂ„ne i vĂ€duren pĂ„ söndag.

Elementet vatten spelar en viktig roll under dessa dagar och höjer sÄvÀl dina kÀnslor som din intuition. För vatten-, luft- och jordtecken samt dem som har en vÀl utvecklas intuition sÄ kan dessa dagar vara mycket produktiva. Men för dem som Àr eldtecken kan denna period kÀnnas extra tuff, dÄ deras skuggor kommer upp till ytan. 

DĂ„ allt Ă€r i stĂ€ndig rörelse kan det vara sĂ„ att du redan nu kĂ€nner av fullmĂ„nen och vĂ€durens energier. Jag lĂ€sta precis Yasmin Boland’s (mĂ„ndrottningen) inlĂ€gg och hon har redan nu skrivit lite om energierna i vĂ€durens tecken. Inget Ă€r konstant och jag tycker att det Ă€r skönheten med dem universella energierna. Vi stannar ca tvĂ„ till tre dagar i ett tecken innan mĂ„nen förflyttar sig till nĂ€sta stjĂ€rntecken och dĂ€remellan kan man bli influerad frĂ„n bĂ„da hĂ„ll. Din energi Ă€r unik och mĂ„nens likasĂ„. NĂ€r du föddes stod solen i ett visst stjĂ€rntecken, det Ă€r detta soltecken som astrologer utgĂ„r mest frĂ„n. Jag Ă€r till exempel Tvilling. Men nĂ€r jag (och Ă€ven du) föddes befann sig Ă€ven mĂ„nen i ett visst stjĂ€rntecken, mitt sĂ„ kallade mĂ„ntecken. Medans soltecknet styr mitt medvetna sinne, min personlighet och ego sĂ„ pĂ„verkar mitt mĂ„ntecken hur jag relaterar till atrologiska influencer frĂ„n kosmos och vĂ€rlden runt omkring. Kanske skulle man kunna dela upp det i externt och internt?! För min del handlar det mycket om att sjĂ€lv kĂ€nna var jag befinner mig och hur jag upplever min omgivning. Att gĂ„ in och titta pĂ„ i vilket stjĂ€rntecken mĂ„nen stĂ„r just nu, vilket tecken den passerat och mot vilket tecken den rör sig skapar förstĂ„else för sĂ„vĂ€l kĂ€nslor som beteenden (bĂ„de mina egna och andras).

Jag rekommenderar er verkligen att ladda ner appen The Moon.

Mina kristalltips för dessa dagar Ă€r: 

Amazonit:

Skulle du kĂ€nna av dina skuggor under denna period, umgĂ„s med en amazonit. Kristallen hjĂ€lper dig att hĂ„lla ditt lugn, ha tĂ„lamod samt fyller dig med sjĂ€lvkĂ€rlek. 

Larimar:

Höjer din intuition och kopplar samman dig med universum. Be gÀrna universum om rÄd.

Simma lugnt! ??❀

Ann-Sophie Fabrizi

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *