Kristallhealing

Kristaller har skapats under flera årtusenden i vår planets inre. Dem har skapats med hjälp av solens, månens och havens energier och kopplar därmed oss samman med vår fantastiska moder jord så snart vi kommer i kontakt med dem. Testa och se själv, ta några djupa andetag tillsammans med din kristall och känn hur lugnet infinner sig. Jag känner mig som närmast min själ när jag umgås med mina kristaller. Det har hänt att jag haft så bråttom på morgonen att jag glömt mina smycken eller små stenar och då känner jag mig väldigt tom och nästan lite naken. 

För er som är helt nya med kristaller så kom ihåg; precis som med det mesta här på jorden så krävs det att du medvetet öppnar ditt hjärta och sinne för kristallerna. 

Oavsett om du är nybörjare eller inte vad gäller kristaller så rekommenderar jag dig att använda deras helande kraft när du behöver komma i balans eller vill manifestera dina intentioner och önskningar här i livet. Här på bloggen har jag skrivit om hur du kan arbeta med såväl stress som intentioner. 

Det kan vara svårt att greppa hela energikonceptet och energimedicin. Men kristaller är faktiskt något du kan ta i. Min pappa sa nyligen; hur kan ”dött material” vara fullt av energi och pekade på mina kristaller (säg hej till familjens skeptiker). Men det är totalt motsatsen, dem är i allra högsta grad levande och har kraftfulla vibrationer. 

Några kristaller som är härliga att jobba med (oavsett var du än befinner dig på din kristallresa) är Bergskristall, Rosenkvarts, Rökkvarts, Ametist och Selenit. Men var uppmärksam på om du dras till någon helt annan, det är troligtvis kristallen som vinkar på din själ.

För mig är det väldigt viktigt med kristaller/smycken som jordar oss. Här kommer ett urval favoriter från mina kollektioner: ”Healers Little Helper” är gjord av Guldobsidian som är jordande. Dvs, stenen drar din energi neråt och ger dig en stabil och starkare kontakt med jorden. Det är dessutom en sten som förstärker din intuition vid healing och hjälper dig förstå vad som behövs helas. ”Easy Release” är gjord av Rökkvarts som är jordande men samtidigt något lättare i energin. Denna kristall hjälper dig att släppa sådant som inte längre gynnar dig. Den tar bort negativa energier från dina kroppar. 

Ha en härlig dag! Så underbart med sol ☀️

Ann-Sophie Fabrizi
Coach, Hypnoterapeut och Certifierad Kristallhealer
Grundare av Bohemian Royalties
www.bohemianroyalties.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *