Mandy Morris: ”Mitt liv är en enda vacker manifestering”

Inspirerande. Om man ska beskriva Mandy Morris med ett ord får det bli inspirerande! Men låt mig lägga till entusiastisk, kunnig och varm med ett stort hjärta för mänskligheten och det högsta bästa. Och icke-flummig, till dig som är tveksam till om det här med manifestering verkligen fungerar.

Det fanns en tid då Mandy hade svårt att tro på manifesteringens kraft. Hennes liv var långt ifrån det man kan kalla ett drömliv och hade under många år präglats av dysfunktionella familjerelationer, missbruk, skilsmässa, sexuella trauman, ätstörningar samt många utsiktslösa förhållanden och jobb. Och som så ofta sker behövde hon nå den absoluta botten innan hon kunde vända livet uppåt igen. En våldsam relation blev det som fick henne att ta sig en titt på sitt liv och alla de dåliga beslut och trauman som lett henne till den plats där hon befann sig.

Det hela var lite av en uppenbarelse. När Mandy gav upp, föll på knä och bad en högre makt att hjälpa henne och berätta vad hon kommit hit till jorden för att utföra så svepte en varm energi över henne. Med ens var hon redo att göra det arbete som krävdes för att komma på fötter och bli det kärl som hon var menad att bli. Hon ställde sig där och då till det gudomligas förfogande.

Efter denna händelse kavlade Mandy upp ärmarna, började utforska sitt liv och titta på det som inte fungerade. Med arbetet hon utförde kom verktygen till henne, ett efter ett, och snart upptäckte hon att hon satt i den vackra vibrationen där världen jobbade för henne – i stället för emot henne som så ofta tidigare.

– Om vi alla sitter i detta vackra space kan vi skapa himlen på jorden. Det handlar inte om fina saker, de kommer på köpet. Det är den vackra, helande känslan som spelar roll, säger hon.

Mandy lever numera i ett konstant manifesteringsflöde. Det har blivit vardag för henne. Men om det är någonting väldigt specifikt hon vill ha sätter hon sig ner och skriver och går igenom alla de åtta hemligheterna hon tar upp i boken.

Något som är viktigt för Mandy är att aldrig döma sig själv och att hela tiden vara medveten om sin vibration och sitt mentala tillstånd.

– Jag checkar in med mig själv hela tiden. Varje gång jag känner att min energi förändras tar jag ett steg tillbaka och utforskar vad det är som händer. Om det inte är för mitt högsta bästa vill jag förstå och läka det som kommer upp.

Ödmjukhet är ytterligare ett ord som Mandy personifierar. Hon säger att hon har manifesterat fram hela sitt liv ­– familj, barn, hem, bokkontrakt, retreatcenter och ekonomisk medgång – samtidigt är hon nöjd om hon bara får fortsätta med sitt arbete och tjäna andra människor. För precis som en av hennes närmaste vänner (som är som en bror för henne) – Anthony ”Medical Medium” William – drivs hon av sin stora kärlek till sina medmänniskor, och hon vill ge alla möjlighet att leva ett liv i flödet och i känslan. För, som hon säger, manifestering handlar inte om det vi manifesterar.

– Vi letar alltid efter skatten vid slutet av regnbågen och håller tillbaka känslan av tillfredsställelse tills vi kommer dit. Men det är just känslan vi behöver sträva efter, och själva skapa genom att njuta av resan varje dag.

Intervju: Alexandra Jerselius

Text: Sofia Ekholm

Kort om boken

Den välkända manifesteringsexperten Mandy Morris har utvecklat åtta kraftfulla manifesteringstekniker med hjälp av gudomlig vägledning, vetenskaplig forskning och ett decennium av arbete. I boken Manifesteringens åtta hemligheter delar hon med sig av sina fynd och de hyllas av en bred skara välkända profiler inom den andliga sfären. Till och med Anthony William, som annars är ganska skeptisk till självhjälpsböcker, pratar sig varm om Mandys bok och metoder. Läs Anthonys hyllning HÄR.

De här enkla teknikerna är snabba, effektiva och beprövade och har inte bara förändrat Mandys liv utan även hennes otaliga kunder - företagsledare, idrottare, kändisar och friskvårdsfigurer. Gör dig redo att skapa det liv du förtjänar och önskar. Med Mandys åtta hemligheter är du närmare drömmen än någonsin.

mandy morris

Mandy Morris på 30 sekunder

Yrke: Entreprenör, filantrop och expert på manifestering. Hon är även grundare till Authentic Living - en pedagogisk verksamhet med över 800 000 studenter i över 60 länder, med syfte att hjälpa människor att programmera om sina hjärnor, hjärtan och sin energi för att uppnå överflöd.

Bor: Colorado.

Familj: Man och två söner (ett barn till på väg!), hästar, hundar och höns.

Stjärntecken: Skorpion

Livsmotto: ”Allt är ett val”

Hemsida: mandymorris.love

Instagram: @manifestwithmandy