Missa inte! En magisk kväll med Kajsa Ingemarsson

Vad innebär ett magiskt liv och hur når vi dit? Nu har du chansen att få vägledning av Kajsa Ingemarsson, författare till bland andra boken 12 nycklar till ett magiskt liv, på Teater Tre i Stockholm. Missa inte det!

Föreställningen utgår från hennes senaste bok 12 nycklar till ett magiskt liv, en inspirerande och samtidigt handfast bok som guidar läsaren till att följa sina drömmar, använda den visdom som finns inom dig och på så sätt ge tillbaka till världen i ljuset av en inre frid. Under kvällen får publiken ta del av några av bokens konkreta verktyg, för att påbörja sin egen resa mot fördjupad självkännedom.

Kvällen inträffar 30 november kl. 18:30 – 21:00. Den börjar och slutar med vägledd meditation till levande musik av Staffan Bond Westfält. Som medlem i Livsenergi får du 20% på biljettpriset, se din mailkorg för mer information. I kvällens biljettpris ingår också boken.

Kajsa Ingemarsson är en av landets mest lästa och uppskattade författare med böcker som Att landa som en tranaTrilogin hjärtats väg och meditationsserien Själens resa i 12 etapper bakom sig. Vid sidan av författarskapet arbetar hon som föreläsare, meditationsguide och livscoach.

Köp biljetter HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *