Muskeltesta med hjälp av pendel

Att lära sig identifiera brister och obalanser i kroppen och hur man kan korrigera dem förser en med möjligheten att återställa sin naturliga läkningskraft. I Kroppskoden delar dr Bradley Nelson med sig av metoden, verktygen och systemet som behövs. Ett lätt sätt att få information från det undermedvetna är genom muskeltestning.

Det finns många olika metoder för muskeltestning som man kan lära sig. Metoderna kan användas både när du jobbar med dig själv och vill ha svar från din egen kropp och när du arbetar med någon annan och behöver få svar på vad den personen behöver men ni inte befinner er på samma plats eller det av något annat skäl inte går att testa direkt på personen.

Pendlar och andra slagruteredskap, som också kallas verktyg för manifesterad intuition, fungerar som förstärkare av de förändringar som äger rum i muskler och nervsystem i det känsligaste mätinstrument som finns – människokroppen. Om du vill använda pendel föreslår Bradley Nelson att du väljer en som ligger bra i handen. Håll snöret eller kedjan så att fingrarna pekar neråt. Vilken liten vikt eller hänge som helst på en kedja kan användas som pendel, men om du vill arbeta med pendel föreslår han att du köper en speciell pendel för ändamålet. Avsikten är a och o när man använder pendel. Det är viktigt att förstå att det inte är själva pendeln som är källan till informationen, utan svaren kommer från det undermedvetna. Pendeln är bara ett redskap som hjälper till att visa vilket svar kroppen ger när du ställer en fråga.

Gör så här:

  1. Se till att du är lugn och avslappnad.
  2. Håll kedjan mellan tumme och pekfinger, så att både den och tyngden hänger fritt. Ideallängden på kedjan motsvarar bredden på din egen handflata.
  3. Låt överarmen få stöd av kroppen, men handen ska vara fri. Det är omöjligt att hålla pendeln helt stilla, men det är okej.
  4. Sväng pendeln mjukt fram och tillbaka på diagonalen framför dig, så att du skapar lite rörelseenergi. Den här rörelsen är neutral – varken ja eller nej.
  5. För de flesta är ett ja-svar antingen en medsols cirkel eller en framåt/bakåt-rörelse (som om pendeln nickade). Nej-svar är vanligen antingen en motsols cirkelrörelse eller en rörelse från sida till sida (som om pendeln skakade på huvudet).
  6. Håll den diagonalt svängande pendeln (neutral) samtidigt som du fokuserar på den och säger ”ja”. Lägg märke till hur pendelrörelsen förändras – det bör ske inom ett par sekunder. Den rörelse du ser motsvarar ett ja. Återgå sedan till neutralläget, och gör om experimentet flera gånger tills du är säker på hur ”ja” ser ut.
  7. Återgå till den neutrala, diagonala svängningen.
  8. Ett nej-svar bör vara motsatsen till hur ”ja” såg ut. Säg ”nej” och notera hur rörelsen förändras, och förvänta dig motsatsen till ”ja”. Återgå till neutralläget när du sett uttrycket för ”nej” och upprepa flera gånger tills resultatet känns konsekvent.
  9. Nu kan du använda olika sanna och falska påståenden och testa ditt ja- och nej-svar. När svaren väl blivit tydliga och konsekventa kan du börja använda pendeln för att få svar från det undermedvetna.

Den här informationen är hämtad ur boken Kroppskoden. Du hittar den HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *