Vilket kort väljer du? ”JUNI-EDITION”

God morgon, det är dags för ”Vilket kort väljer du?” Och eftersom det är den 1 juni idag – låt oss göra en ”juni-edition” 🌸

Vad behöver du ha med dig in i denna vackra månad? In i sommaren? Korten har svaren 🌿

Så titta på bilden nedan, och de tre korten. Vilket av dem dras du till, vilket skulle du välja att vända på? Vilket ropar ditt hjärta att du ska välja?

Scrolla ner för rättvända kort och budskap.

>>

>>

>>

RESANDEN
Det är dags, att röra dig i en ny riktning. Att trampa på i gamla tråkiga/negativa/destruktiva hjulspår håller inte längre. Nej. Så jag frågar dig: Vad känns inte bra inför juni? Vad har du bokat in som du helst skulle vilja vara utan? Och – vad vill du göra istället?

Det är dags att styra om skutan, i en riktning som DU väljer, för där du befinner dig just nu – antingen på ett område eller på ”det stora hela” så finns inget mer att hämta. Inget som gör att du vissnar. Det du känner att jag menar när du läser vad jag skriver här, det är det du behöver ta ett steg bort ifrån 💜
 
JÄGAREN
Rädda är vi alla, men ur rädsla och offermentalitet kommer inget gott. Och det är något du tvekar att göra för att du är just rädd. Rädd för det okända, för att misslyckas (eller kanske för att lyckas?). Vad det än är – do it anyway. För som Jonatan i Bröderna Lejonhjärta sa: ”Ibland måste man göra saker man inte vågar, annars är man bara en liten lort.” Och vem vill vara det? Inte jag. Och inte du.

Så repa mod att göra det du vill. Säga det du vill. Vara det du vill 💜
 
DJURENS VÄKTARE
Att höra sin egen röst är inte alltid enkelt, inte i det brus som ständigt omger oss i vardagen. Du uppmanas därmed att lyssna lite extra, för det är något du blundat för. Inte vågat ta till dig. Det kan vara din inre röst eller en känsla. Oavsett hur du tar till dig din egen inre sanning – lyssna! Våga lyssna. Våga reflektera. Våga agera.

Energy doesn’t lie 💜

***

Slog budskapet an någonting inom dig? Kommentera gärna!
Och du – TACK för att du tittade in här hos mig 💜


Önskar du personligt budskap eller intuitiv, andlig vägledning är du varmt välkommen att kontakta mig.
//Sofia

2 thoughts on “Vilket kort väljer du? ”JUNI-EDITION”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *