När himlens krafter tar över

Hej på er,

Hur mår ni?

Jag mår super, även om det är mycket på många håll. Kropp och själ blir testad lite var dag. Men vi är väl här för att lära. Just som jag funderade mycket på energierna i universum så sprang jag på lite intressant fakta som jag tänkte dela med mig av. Det kanske kan förklara vad som pågår på det plan som vi inte kan se men ändå förnimma.

Så vad känner vi av?

Dels 4 planeter och en asteroids energier, två förmörkelser (en sol och en mån) och en svartmåne. OMG, himmelskt kaos! 

Svartmåne är en andra nymåne i samma kalendermånad och för med sig energier av förändring, så ta fram penna och papper och börja skriv vad ni önskar tillföra i era liv: nya mål, nya rutiner och vanor. Det är extra kraftfullt just nu! 

Ta med din lista och ta ett bad med kristallerna. Tänd ljus och finn stillheten. Läs högt dina intentioner fem gånger i rad och tacka för att det redan är sant. 

Sol- och månförmörkelserna påverkades av både Saturnus (Karmas planet) och Pluto (avslöjar dolda saker) och kommer fortsätta påverka oss ända fram tills september. Och inte nog med det, i December i år och i Januari nästa år är det dags igen.

Är det dags att byta arbetsplats? Fundera på det nu.

Ta tag i din hälsa. Lägg om kost och träning så att de gynnar dig bäst!

Håll utkik efter hjälp. Nu kan mentorer dyka upp eller någon annan som puttar dig i rätt riktning.

Jag sitter ner i båten och håller hårt i min Labradorit, transformationens sten. 

Dem fyra planeternas energier som vi känner av starkt just nu:

Merkurius i Retrograd

Denna snabba planet har saktat ner och påminner oss om att dra ner på tempot. Säg HEJ till: Kommunikationsproblem, flygplansförseningar och tekniska problem. Såväl jag och min familj samt släktingar har fått sitta på flygplatser och vänta länge senaste veckorna. Och dessa tekniska problem, jag som alltid betalar saker i tid fick en förseningsavgift på en räkning. Tydligen betalades den inte, trots att jag la in den till betalning. Jag fick bita i det sura äpplet och betala förseningsavgiften. Jag har svårt att se hur de skulle ställa sig till ett bestridande som vilar på grunden att Merkurius just nu påverkar deras system. Kanske om några år när medvetenhet och kunskap växt till sig lite ?

Jupiter i Retrograd

Troligtvis har du upplevt eller sett avundsjuka och andra överdriva beteenden. Denna planet är just nu på väg ut ur denna insaktning.

Saturnus i Retrograd

Man brukar säga att det du ger och sänder ut får du tillbaka, vilket är ganska självklart. Frågan är när?! Ibland dröjer det en dag, ett år eller till nästa liv. Men nu går det undan: Nu kommer karma och biter dig i rumpan. Dina ord och handlingar kommer nu tillbaka till dig i dubbeldos. Detta på gott och ont. 

Passa på att förlåta sådant som du ångrar! 

Neptunus i Retrograd

Ödet, hopp och drömmar…

Nu blir du testad kära vän, men håll fast vid din vision! Du har en fri vilja, så använd den klokt. Välj dina tankar, ord och handlingar. Gör saker som får din energi att höjas (hint hint va med dina kristaller)

Pluto i Retrograd

Hemligheter avslöjas och ställs på sin spets! Allt dolt hittar just nu upp till ytan, hur mkt du än vill trycka undan det. Go with the flow: va ärlig och möt det med stolthet. Acceptera och gå vidare! 

Lev och lär, lär och lev! Bästa tiden att lära känna sin själ är under stunder som dessa. Stunder när krafter långt mycket större än oss rockar loss ✨✨✨

Ta hand om er! Vi hörs snart igen nu när höstrutinerna är på ingång ??

PS Maila gärna om ni har önskemål om något ämne eller liknande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *