Visdomshjulet – den schamanska vägen till personlig utveckling

PRESSMEDDELANDE. Boken Visdomshjulet erbjuder ett nygammalt grepp för att växa som människa i samklang med schamanska traditioner – en guide till att utveckla en ny förståelse för sig själv, det kollektiva och Moder Jord. I sin senaste bok visar den schamanskt lärde Alberto Villoldo hur vi kan använda visdomshjulet för inre transformation, läkning och harmoni. Boken finns nu på svenska!

Alberto Villoldo är psykolog och medicinsk antropolog i grunden och har studerat hos Andernas schamaner under större delen av sitt liv. I hans senaste bok upplyser han sina läsare om hur vi kan läka oss själva – ”grow a new body” som han gärna uttrycker det – och på det sättet bidra både till jordens och mänsklighetens utveckling.

– Mänskligheten kommer kunna ta ett stort steg framåt i vår utveckling om vi omskapar oss själva. Men det kan bara ske om vi upptäcker de magiska, osynliga världarna omkring oss, och för att göra det behöver vi gå igenom en energimässig förändring, säger Alberto.

Visdomshjulet erbjuder en ny dimension av det traditionella medicinhjulet med dess fyra riktningar, arketyper och utmaningar. När vi arbetar med dessa verktyg hjälper arketyperna och dess riktningar – söder, väster, norr och öster – oss med vår inre resa, till att leva med mer mening och syfte.

De olika arketyperna och riktningarna vi får uppleva och utmanas av på resan kan kort beskrivas så här:

  • Söder/Ormen handlar om att befria sig från nedärvda och förutbestämda mönster och lära sig att ömsa skinn för att lämna det förflutna bakom sig.
  • Väster/Jaguarens visdom hjälper oss att besegra rädslor – både nedärvda och existentiella – för att istället kunna utforska det obekanta, livet och världen.
  • Norr/Kolibrin utmanar oss att finna stillhet i rörelse, att skapa harmoni och leva sida vid sida med naturen och förfäderna.
  • Väster/Örnen hjälper oss att sluta cirkeln genom att släppa fokus på stelbenta föreställningar som begränsar oss och samtidigt se världen från ett större perspektiv.

För mer information och intervjumöjligheter, vänligen kontakta:
Alexandra Jerselius, förläggare och marknadsansvarig på Livsenergi
0704-102104, [email protected]

Relaterade länkar
En längre presentation av boken Visdomshjulet.
Ett läsprov av boken Visdomshjulet.
Intervju med författaren Alberto Villoldo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *