Lär dig optimera ditt självläkningssystem

PRESSMEDDELANDE Bradley Nelson, världskänd expert inom energimedicin, släpper nu uppföljaren till den uppskattade boken Emotionskoden. I Kroppskoden erbjuder han en heltäckande karta för att rätta till obalanser som visar sig i emotionell eller fysisk smärta och sjukdom – ett revolutionerande, nytt sätt att utöva läkningsarbete.

Kroppskoden som naturlig healingmetod utgår ifrån att kroppen är självläkande. Om något brister kan kroppen återställa sig själv. Med hjälp av Nelsons metod kan vi hjälpa kroppen på vägen och se till att denna medfödda förmåga går för full kapacitet.

Kroppskoden erbjuder en enkel men kraftfull metod för att locka fram den inbyggda läkekraften i det undermedvetna. Den är så enkel att vem som helst kan utöva den, samtidigt som den är otroligt omfattande och kan bidra till ökat välmående både för oss själva och andra.

– De flesta som använder modellenlyckas återupprätta tillräcklig balans för att aktivera det naturliga flödet av självläkning och förbättring – känna sig mer levande, lindra smärta, minska på läkarbesöken, få förbättrad funktion i kroppen, stärka sin kreativitet, bryta igenom mentala blockeringar, förbättra sina relationer och mycket annat. Jag hoppas kunna visa vägen till de svar du förtjänar, så att du vet vart du ska vända dig när du behöver hjälp som mest, säger Nelson.

Med konkreta instruktioner, välbeprövade tekniker och tydliga illustrationer är metoden lätt att applicera i vardagen. Läsaren får också ta del av många personliga berättelser om hur kroppskoden har hjälpt människor världen över på olika sätt.

– Mitt mål är att lära dig grunderna i ett helt nytt sätt att ta hand om dig själv.

För mer information och intervjumöjligheter, vänligen kontakta:
Alexandra Jerselius, förläggare och marknadsansvarig på Livsenergi, 0704-102104, [email protected]

Relaterade länkar
För pressmaterial klicka HÄR.
Läs en längre presentation av boken HÄR.
För ett läsprov av boken klicka HÄR.
Läs intervjun med författaren HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *