Redaktionen hälsar: Det här väntar 2023!

Här kommer en personlig hälsning till dig från var och en av våra fantastiska krönikörer på Livsenergi! Hoppas det skänker både glädje och värme och kanske ger lite insikt i vad som väntar för 2023.

”Vad vi kan se fram emot 2023 enligt korten är att de stora transformationerna kommer att fortsätta periodvis, men nu med en något mjukare framtoning och energi. Vi kan även vänta oss ett större engagemang i samhällsfrågor både på individnivå men även kollektivt. Hjärtan öppnas och medmänsklighet blir allt viktigare under det kommande året. Glöm inte bort att allt är i konstant förändring och det är precis som det skall vara, här och nu.” 

”Låt 2023 bli året då du låter hjärtat leda dig, då du övervinner egot och rädslan som hindrar dig från att vara dig själv och uppfylla dina drömmar. Orakelkortet ”Den äldste” kommer med uppmaningen att ”inte nöja sig med gamla mönster”. Det är alltså dags att ta itu med de destruktiva mönster som håller dig fången i det gamla, de föreställningar som inte är dina men som präglat ditt liv alltför länge. Sanningen hittar du ingenstans förutom i ditt eget hjärta. Så släpp taget – och låt hjärtat leda dig ❤️ Med det säger jag stort tack för i år och önskar dig ett riktigt gott slut och en hejdundrande början på året 2023 – ett magiskt år i många avseenden.” 🌟

En nyårshälsning till de som kämpar därute: Om du har det kämpigt just nu vill jag uppmana dig att läsa kapitel 41 i Leverns okända kraft av Anthony William som heter Ovädret drar förbi. En dag är du på en helt annan plats och kan berätta om svårigheterna du övervunnit. Jag hoppas att 2023 blir året då du äntligen får svar på vad dina hälsoproblem beror på och börjar arbeta för att en dag kunna resa dig ur askan. Kom alltid ihåg: ”Alla oväder drar förbi, allt förändras och inget förblir oförändrat.” I välmående, Carolina Johansson 

”2023 är ett viktigt år astrologiskt sett. Planeterna berättar om, som många andra också känner in, att vi som mänsklighet håller på att gå in i ett högre medvetandetillstånd. Den processen ser ut att bli lite mer intensiv under 2023. Pluto, planeten för transformation, byter tex stjärntecken och går in Vattumannen där han sedan stannar i över 20 år. Vi får ett skifte både i vår andliga utveckling men även på jordklotet, naturen och den miljö vi lever i. 2023 ser ut att bli ett spännande år. Jag önskar dig den finaste av Jular och ett riktigt Gott Nytt År! 🤗❤”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *