Det konstanta i ständig förändring

Ingenting i livet är konstant. Vi lever i ständig förändring. Stämmer det för dig? För mig är det sant. Ibland blir man extra uppmärksammad på hur livet tar tvära vändningar, vilket rör om mer än en snäll och utdragen sväng. Oavsett så är livet händelserikt! En härlig resa eller en trasig hälsena, nog kommer dessa händelser med väldigt olika energier, men båda gör livet rikare. Både det roliga och det tråkiga manar oss att tänka tankar som vi annars inte hade tänkt – och då växer vi.

Det är bara timmar kvar tills vi lägger 2022 bakom oss och kliver in i 2023. Inom ett dygn är alla världsdelar inne i det nya året. Rent konkret är det egentligen bara ett byte av siffror, men vi har valt att låta nyåret bli ett skifte med stor betydelse för oss och laddar det med många olika förväntningar och händelser. Det är ju både nyttigt och härligt att vända blad, se framåt och längta lite efter en ny sommar, så hurra för det!

Samtidigt vill jag lyfta uppmärksamheten till alla andra skiften vi möter i livet var och varannan dag. Det är de som bygger oss som människor! Vare sig det är tydliga och konkreta skiften i den yttre världen eller mer subtila och abstrakta skiften i vår inre värld.

Kort sammanfattat är förändring det enda konstanta i livet. Det kanske är det som är en av livets stora läxor, att lära sig leva i ständig förändring. Ganska spännande utmaning att anta!

GOTT NYTT ÅR du härliga medlem i Livsenergi!

Jag hoppas att du får ett fint slut på 2022 och ett sprakande 2023!

Glada hälsningar,

Alexandra Jerselius

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *