Annelie Persson: ”Jag har alltid känt av andras energier”

Förmågan att känna av energier har alltid varit en stor del av Annelie Perssons liv. När Livsenergi träffar henne har hon precis tagit ett livsförändrande beslut och startat ett nytt kapitel i sitt liv. Det är, med andra ord, väldigt passande att berätta Annelies SoulStory* precis här och nu. Men för att vi verkligen ska få följa hennes resa till där hon är idag så behöver vi backa några steg och ta det från början.

Annelies SoulStory börjar tidigt, i ung ålder. Hon sitter och leker med sin storasyster som egentligen har gått bort flera år tidigare, innan Annelie själv föddes. Tack vare sin förmåga att se bortom vår verklighet och in i en annan kan de leka tillsammans som om inget har hänt. Nu i vuxen ålder förstår hon att hennes gåvor visade sig redan då – men på grund av föräldrarnas reaktion förträngde hon dem under en lång tid.    

”Energier har varit mitt sätt att läsa av människor”

Som alltid när vi försöker förtränga eller förneka delar av vårt sanna jag, har det ofta en förmåga att smyga sig fram när vi minst anar det. Så var det för Annelie, som långt senare i livet insåg att hennes förmågor funnits där hela tiden.
– Jag har alltid känt av andras energier men egentligen inte insett att det är energier. Det har bara varit ett sätt för mig att läsa av och känna in människor och situationer sedan jag var liten. Jag har till exempel fått till mig information flera år i förväg innan någonting sker och inte insett att det är energi utan jag har snarare tolkat det som min magkänsla och intuition. Som en inneboende kunskap som inte går att förklara, säger Annelie när hon berättar om tiden innan hennes andliga uppvaknande.

Det dröjer några år till innan Annelie finner sitt själssyfte och sin sanna väg framåt. 1999 startar hon upp en webbaserad inredningsbutik. Det var ganska anmärkningsvärt där och då eftersom de flesta trodde att e-handel bara var en fluga. Men någonting inom Annelie sade att det var rätt väg att gå. 20 år senare hade hon en av de äldsta e-handelsbutikerna för inredning i Sverige.

Ett andligt uppvaknande

Det är tydligt att Annelie alltid har haft och förlitat sig på sina speciella gåvor. Men det var inte förrän 2017 som hon gick igenom ett andligt uppvaknande på djupet.
– Jag kände att jag var klar med inredningsbutiken och det var också då som min spirituella resa började. Jag och min sambo separerade och jag blev väldigt nyfiken på frågan: Vem är jag egentligen? Jag började kontakta olika mediala vägledare, läste massvis med böcker och det var också på den vägen som jag fann Livsenergi. Man kan nästan säga att Livsenergis böcker var min första, riktiga andliga port. Det var den som öppnade upp mig. Jag var så vetgirig och kunskapssugen och kände att det fanns så otroligt mycket svar där i böckerna.

En andlig detektiv: ”Jag läser av dina energier”

Idag, en välfylld bokhylla senare och med en utbildning inom Soul Realignment® i bagaget, titulerar Annelie sig som Andlig detektiv och arbetar numera i själarnas tjänst.
– Som Certifierad Advanced Soul Realignment® Practitioner hjälper jag dig att få fram vem du är i själen. Jag hämtar information från Akashakrönikan och läser av din själ energimässigt. På så vis får jag fram viktiga pusselbitar i ditt liv som hjälper dig att förstå vem du är och varför vissa beteendemönster upprepas om och om igen. Då går jag in och rensar det som blockerar dig. När du väl känner din själ, vet om dina gåvor och hur du ska göra för att få överflöd så kan du enklare följa din sanna väg, säger hon och fortsätter:

– Det är precis det som är andlighet för mig – att vara i sin gudomlighet och att vara den man är. Att man är så sann mot sig själv som man kan vara.

”Idag skalar jag bort allt som inte är jag”

Att vara sann mot sig själv, sin själ och sitt själssyfte är budskap som Annelie själv bär med sig på sin själsresa, framåt.
– Det viktigaste för mig just nu är att vara ärlig mot mig själv. När jag tittar tillbaka på mitt liv finns det många stunder av oärlighet då jag inte har stått upp för mig själv och varit rädd för vad andra ska tycka. Idag försöker jag skala bort allt som inte är jag och hitta det som känns ärligt och bra, då vet jag att jag är i linje med mig själv.

Kort om Annelie Persson
Ålder: 53 år
Stjärntecken: Skorpion
Själsligt ursprung: Plejaderna
Fysiskt ursprung: Stockholm, Lidingö
Mantra: ”Jag kan inte ansvara för hur andra uppfattar det jag säger”. Det här mantrat har hjälpt mig oerhört mycket i att våga vara ärlig och stå upp för mig själv. Jag kan inte ansvara för vad andra triggas av, eller vilka sår de har. Det ligger hos dem och inte hos mig.
Instagram: @soulergy.se
Webbsida: www.soulergy.se
Mail: [email protected]

Vad är en Soul Realignment®?
Med hjälp av en Soul Realignment® sätts din själ åter i linje med sig själv.
– I kombination med min egen stil och mina förmågor kring att få hem budskap så har jag hittat mitt eget koncept. Jag ser mönster och lägger pussel likt en andlig detektiv. Jag hjälper dig att få reda på så mycket om dig själv på själsnivå som möjligt och hur du kan vara i ditt bästa jag och leva i överflöd.

Det här får du reda på:
1. Ditt energicenter med dina personliga gåvor. Här får du reda på var du har ditt överflöd, hur kan du vara i ditt bästa jag och vad som skapar brist för dig. Du får även reda på hur obalansen påverkar dig och hur du kan ta dig ur det för att få din själ åter i linje igen.
2. Din själsgrupp: Var du kommer ifrån.
3. Antal andliga guider du har i ditt personliga team.
4. Ditt livstema: En energi som hjälper dig att förstå hur du kan uttrycka dig för att komma i linje med din själ igen. Du får även reda på hur långt du kommit på ditt livstema och hur och var det visar sig idag samt hur du kan jobba på det och uttrycka dig för att lättare komma i balans.
5. Själsspecialiseringar: Hur du ”gör” din multidimensionalitet.
6. Organiseringsprincip: Den här principen visar dig HUR du skapar.
7. Blockeringar som hämmar dig: Det kan vara blockeringar både från detta liv men också från tidigare liv.

Sessionerna går lika utmärkt per telefon som att ses fysiskt. Räkna med ca 3 h.

– Med min stil och mina förmågor kring att få hem budskap så har jag hittat ett eget koncept med Soul Realignment®. Jag ser mönster och lägger pussel likt en andlig detektiv. Målet är att du ska få reda på så mycket om dig själv på själsnivå som möjligt, hur du kan vara i ditt bästa jag och leva i överflöd.

Intervju Alexandra Jerselius
Text Jessica Nejman


*SoulStories
Det finns oändligt många spännande personliga berättelser om hur man kan hitta tillbaka till sin själ, växa som människa och leva ut sin fulla potential. Vi blir väldigt inspirerade av dessa livshistorier och vill lyfta dem i det vi kallar för SoulStory. Förhoppningsvis kan de även ge dig energi och leda in på nya, själsliga vägar i livet.

Den här artikeln publicerades först i Livsenergis medlemstidning nr 11 2022.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *