Livskedjor med tiden som länk

Det är inget konstigt för någon att händelser och erfarenheter från livet formar oss som människor. Om vi applicerar det ett steg längre och säger att själens erfarenheter och händelser från alla sina liv har format oss till dem vi är idag – hur skulle det kännas? Kanske lite överväldigande till en början, men efter ett tag ganska logiskt… Åtminstone om du är öppen för idén att själen är evig och att vi inkarnerar på jorden om och om igen.

Jag har kommit i kontakt med tidigare liv ett par gånger med hjälp av medium och andra vägledare, och ser fördelarna med att ha tillgång till minnen bortom denna livstid eftersom jag tror att de kan påverka mitt liv i positiv riktning. En gång fick jag höra att jag levde ett liv i mellanöstern. Jag var en man i en familj med flera bröder och hade en ledande roll i en stor grupp som uppskattade mig för mina healingförmågor. Min existens var en välsignelse för en del och en provokation för andra. En dag blev jag attackerad av en grupp som var emot mig, trycktes upp mot en mur med förövarens bara händer och kvävdes till döds. Jag gjorde inget motstånd, bara tog emot mitt ”straff”.

Mediet som hjälpte mig ville inte bara berätta historien utan även ge mig ett budskap på vägen, och det var nu det blev intressant. Sättet jag hanterade mitt öde på blev en nyckel till att förstå mig själv bättre i det här livet. Att jag gav upp så lätt och inte kämpade för mitt liv har satt sina spår genom livstider. Kanske är det en anledning till att jag har en stark drivkraft att göra det bästa av det liv jag lever idag. Jag är nyfiken på att uppnå min sanna potential och även försöka inspirera andra att uppnå sin. Idag kan jag inte se mig själv ge upp mitt liv utan kamp – oavsett situation i livet – och det är en stark känsla som jag har haft med mig så länge jag kan minnas.

På något sätt gav det här minnet från tidigare liv mig en bekräftelse på något som jag känt och en inre styrka och tro på den drivkraften. Även om den hamnar i kategorin ”lättsmält och trevligt att känna till” så har den tillfört något positivt för mig. Tänk då vad erfarenheter som klassas som ”väsentliga pusselbitar” kan bidra med för positiva förändringar i livet. Vi kan verkligen komma till insikt med oss själva genom att förstå tidigare liv. Det är anledning nog att bli nyfiken, eller hur?

Är detta ett nytt ämne för dig, eller är du redan i tidigare liv och gräver efter skatter? Oavsett, med periodens medlemsbok Dina tidigare liv kan du utforska och fördjupa dig i ämnet på egen hand. Författaren Atasha Fyfe vägleder dig varsamt och fint med allt du behöver.

Det här sommarnumret kommer hem till dig i slutet av juli och jag hoppas att du har en ordentligt fin semester med mycket kärlek, ljus och värme – i kropp och sinne, hjärta och själ.

Varma hälsningar,

Alexandra Jerselius 

TIPS: Om du vill närma dig dina tidigare livsminnen kan det vara en bra början att känna till vilka minnesutlösare som kan föra upp före dessa minnen till ytan. Filmer, böcker och bilder är de allra vanligaste. Uppmärksamma känslorna du har i kontakt med dessa då de kan avslöja om det är kopplat till ett minne. En stark och ibland även förvirrad reaktion är tecken på detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *