Ta chansen! Gratis kurs med Alberto Villoldo

Shamanerna har alltid känt till vår gömda kraft – att drömma världen till verklighet! Nu är det din tur att lära dig. Passa på att ta del av en helt gratis masterclass tillsammans med Alberto Villoldo. Du kommer att upptäcka den sanna kraften hos dina drömmar och lära dig att använda den för egen del och för världens bästa.

Masterclass: Mod att drömma med Alberto Villoldo

Dr. Alberto Villoldo är utbildad medicinsk antropolog och har studerat många år tillsammans med shamaner och healers i Anderna och tillsammans med lärda ur inkabefolkningen. Han blev introducerad för urtida heliga tekniker som visar hur man kan lära sig att drömma på shamanernas sätt. Dessa tekniker har bevarats och hållits hemliga för att ges vidare till oss vid en tid när de behövs för att återinföra frid och fred i världen. Nu är det dags.

Enligt Andernas shamaner föds vi in i denna värld med två böcker: En bok i silver och en i guld. Boken i silver är redan färdigskriven, den gyllene boken är helt tom.

Vi tillbringar den största delen av vårt liv med att studera, redigera och följa den bok som redan är skriven. Men enligt shamanerna kommer det en tid i vårt liv då vi blir tvungna att lägga ifrån oss vår färdigskrivna bok och istället börja fylla vår egen bok med innehåll: den gyllene boken.

”Den kollektiva mardrömmen”

I vårt moderna samhälle har vi glömt bort att hörsamma små tecken som berättar för oss när det är dags att lägga ner en bok och ta upp en annan. Vi har tappat bort förankringen i oss själva och vår egen urkraft. Så istället för att skapa vår egen dröm spenderar vi våra liv med att irra runt i andras drömmar. Detta tillstånd är vad shamanerna kallar ”den kollektiva mardrömmen”.

För att kunna bemästra din sanna drömkraft kommer du först att lära dig hur du väcker dig själv ur den kollektiva mardröm som vi alla lever i just nu!

Du kommer bland annat lära dig att:

 • Behärska och styra dina drömmar
 • Drömma ditt liv och din hälsa till verklighet
 • Vakna upp från den kollektiva mardrömmen och istället börja äga dina egna drömmar
 • Bevittna den sanna kraften i dina drömmar

Alberto Villoldos masterclass startar den 10/2 och det finns ett flertal datum för dig att välja bland, när det passar dig bäst. Filmen är på engelska med undertexter på svenska. På så sätt kan du komma åt all visdom utan att oroa dig för en språkbarriär.

Bra att veta:
Du registrerar dig enkelt med ett klick och du binder dig inte till någonting. När du registrerar dig får du möjlighet att välja mellan ett antal datum och tider för när du vill titta på masterclassen. Du får sedan ett påminnelsemejl för att du inte ska glömma bort tillfället.  

Registrera dig HÄR.

*Psst! Känner du som oss att du bara vill ha MER Alberto Villoldo – så kan vi tipsa om hans populära bok Schamanens hjärta. Du hittar den här.

3 thoughts on “Ta chansen! Gratis kurs med Alberto Villoldo

 1. Jag vill anmäla mig till gratis kurs med Alberto Villoldo.
  Låter mycket intressant och svensk undertext det bästa för mig.
  Webbplats vet jag ej vadjag ska svara?
  Mvh
  Gunnveig Lund

  1. Hej Gunnveig! Du hittar länken som du anmäler dig på, längst ner i artikeln. Klicka på texten Registrera dig HÄR. / Jessica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *