Ta chansen! Gratis kurs med Joe Dispenza

Joe Dispenza har dedikerat sitt liv till att lära människor hur de kan leva ett rikare, gladare och mer hälsosamt liv. Nu kan du också ta del av hans kunskap i den nya fördjupningskursen ”Redesigning your Destiny” – en fristående fortsättning på Making your Mind Matter. Självklart med svenska undertexter.

Dispenza har forskat på hjärnans, kroppens och genernas natur och hur de är sammankopplade med hur vi tänker, känner och agerar. Hans lärdomar och praktiska tekniker har förändrat livet för tiotusentals människor – folk har läkt sig själva, skapat framgångsrika företag och fått sina relationer att spira igen.

“Den kreativa processen handlar inte om att hoppas, försöka eller söka…Den handlar om att skapa din egen verklighet” – Dr. Joe Dispenza

Nu har du chansen att ta del av introduktionskursen ”Redesigning your Destiny” i Sverige – på svenska. Under 4 dagar mellan den 5-8 december kommer du att dyka djupare ner i detta ämne. Och börja nysta i de metoder och verktyg som kan få oss att ändra vårt liv i den riktigt som vi önskar.

Du kommer bland annat att:

  • lära dig vetenskapen bakom dina tankar och hur dina tankar skapar din verklighet
  • förstå hur du kan bryta dig loss från oönskade känslomässiga reaktioner och tankemönster
  • lära om och avlägsna negativa vanor från ditt förflutna
  • förstå hur du öppnar upp för det okända och därmed vara mottaglig för positiva möjligheter
  • få åtkomst till ditt undermedvetna och därigenom ändra dina hjärnvågsmönster
  • upptäcka en ny form av meditation som ger åtkomst till ditt undermedvetna och hjälper dig att skapa en ny realitet

Ta chansen att gå Joe Dispenzas gratis introduktionskurs. Kursen startar den 5/12 och pågår under 4 dagar. I den här onlineintroduktionen tar Joe Dispenza dig steg för steg genom förändringsprocessen. Filmerna är på engelska med undertexter på svenska. På så sätt kan du komma åt all visdom utan att oroa dig för en språkbarriär.

Mellan den 5-8 december kommer du varje morgon att få ett mejl med länk till dagens video. Varje video är ungefär 15-20 minuter lång. Eftersom materialet är förinspelat så kan du ta del av det när du vill på dygnet. Registrera dig HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *