Topplistan 2020: Årets mest populära böcker!

Du har säkert koll på Livsenergis bokserie om Medial läkning, eller hört talas om Joe Dispenza, eller kanske läst på om Universums hemliga språk? Det är nämligen några av Livsenergis mest populära böcker under 2020! Nedan har vi publicerat 10 stycken av våra bästsäljare. Ta en titt – kanske du hittar en ny favorit?

 1. Den absolut populäraste boken bland Livsenergis medlemmar 2020 är Medial läkning: Sellerijuice av Anthony William.

  Det som började som en tyst rörelse för flera årtionden sedan har växt till en omfattande läkningsrevolution. I boken Sellerijuice introducerar Anthony William, grundare av denna globala sellerijuicerörelse, dig till juicens otroliga förmåga att förbättra din hälsa. Detta är den femte boken i serien Medial Läkning.

  Du hittar Medial läkning: Sellerijuice här.
 2. Bryt ovanan att vara dig själv av Joe Dispenza

  Den uppskattade föreläsaren, författaren, forskaren och kiropraktorn Joe Dispenza kombinerar kvantfysik, neurovetenskap, hjärnkemi, biologi och genetik för att visa dig vad som är möjligt på riktigt. Du får nödvändig kunskap du behöver för att förändra dig själv och tillgång till verktyg för att stegvis applicera kunskapen.

  Du hittar Bryt ovanan att vara dig själv här.
 3. Tecken – Universums hemliga språk av Laura Lynne Jackson

  Universum sänder oss konstant tecken och budskap för att kommunicera med och styra oss mot ett högre livssyfte. Med ett subtilt skifte i uppfattningsförmåga kan vi få tillgång till denna oändliga källa av visdom, kärlek och tröst.

  Du hittar Tecken – Universums hemliga språk här.
 4. Livslängdsparadoxen: hur man dör ung vid hög ålder av Steven R. Gundry och Jodi Lipper

  I sitt arbete med tusentals patienter har Steven Gundry upptäckt att de ”ålderssjukdomar” vi fruktar mest faktiskt inte måste komma med åldern. Snarare är de ett resultat av hur vi har levt vårt liv. I Livslängdsparadoxen bidrar han med ny kunskap om hur vi ska bära oss åt för att åldras väl.

  Du hittar Livslängdsparadoxen här.
 5. Vägen till självläkning av Deepak Chopra & Rudolph E. Tanzi

  I situationer med miljöföroreningar, potentiella epidemier, resistenta bakterier och den påskyndade åldringsprocessen har vikten av en optimal hälsa aldrig varit mer avgörande. Och ansvaret ligger på varje individ att göra de rätta livsstilsvalen varje dag.

  Du hittar Vägen till självläkning här.
 6. En kurs i mirakler – Avkodad av Pam Grout

  Här har du en tolkad och klar version av den något mer komplicerade klassikern En kurs i mirakler. I denna tolkning av Pam Grout går hon igenom varje lektion, en för varje dag över ett år, på sitt sätt. Är du redo att öppna dörren till en ny värld?

  Du hittar En kurs i mirakler – Avkodad här.
 7. Kristaller för alla tillfällen av Heather Askinosie

  Kristaller för alla tillfällen är en omfattande och utförlig guide för hur du kan använda kristaller i din vardag för hälsa, framgång och balans i livet. Boken är skriven av Heather Askinosie – en sanningssökare som provat många olika självhjälpstekniker under sin livsresa, men där endast ett verktyg – kristallen – är det som fungerar varenda gång.

  Du hittar Kristaller för alla tillfällen här.
 8. Energikoderna av Sue Morter

  I Energikoderna erbjuder Sue Morter en detaljerad guide i sju steg för att hjälpa dig aktivera nervsystemet och hitta outnyttjad energi i kroppen – ett program som bottnar i energimedicin, neurobiologi och kvantfysik. Förutom inspirerande fakta praktiska, övningar som enkla yogasekvenser, andningsövningar och meditationer, får läsaren ta del av personliga berättelser om hur programmet har påverkat människors liv.

  Du hittar Energikoderna här.
 9. Yogans renande kraft av Swami Saradananda

  I Yogans renande kraft guidar den internationellt kända yoga- och meditationsläraren Swami Saradananda oss i hur vi med hjälp av en yogisk livsstil kan stärka oss själva på flera plan. Att skapa ett bra energiflöde i kroppen råder bot på stagnation och ökar vitaliteten.

  Du hittar Yogans renande kraft här.
 10. Attraktionskraften av Gabrielle Bernstein

  Är du redo att göra dina önskningar till verklighet? Gabrielle Bernstein, författare till bl.a. Sluta döma och hitta glädjen i livet samt Lita till din inre kraft, etta på The New York Times bästsäljarlista, visar dig vägen dit.

  Du hittar Attraktionskraften här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *