En rivstart in i 2021!

Hoppas ni har haft en härlig jul och ett gnistrande nyår. Ni är alla supersouls för mig – supersjälar som gör det bästa av livet. Så jag tror att ni gjorde det bästa av situationen över helgerna också trots rekommendationer om en ”kramfri jul med max 8 personer”.

Men – 2021 har just börjat och vi har alla möjligheter att göra det till ett fantastiskt år! Jag ser SÅ fram emot att få träffa min familj och vänner lite oftare och under lättare omständigheter och anar att ni gör detsamma.

Häromveckan fick jag äran att träffa Diana Cooper och Tim Whild på ett onlinemöte (självklart finns videon på hemsidan, du kan också läsa intervjun på sid 26-28 i medlemstidningen). Vilka härliga människor, och så klarsynta! Man kan säga att de har hittat tillbaka till varandra efter olika livsresor genom diverse dimensioner, och nu är de här på jorden samtidigt för att med gemensam kraft hjälpa oss människor i uppstigningsprocessen. Och de gör det så bra, så inspirerande, tydligt och med massvis av övningar för att vi enkelt ska ta oss framåt.

Jag har en lite kul historia om min relation till Diana Cooper och hennes författarskap:

För snart fem år sedan, när jag precis hade börjat jobba med Livsenergi och var helt ny i branschen, så gjorde jag ett studiebesök på Vattumannen (en av Stockholms bästa bokaffärer, den ligger på Flemminggatan 35). Butikschefen där visade mig runt och jag frågade henne om alla böcker och författare, bland annat undrade jag varför Doreen Virtue var så otroligt populär. Butikschefen vände min blick åt ett helt annat håll och sa ungefär så här: ”Om du vill ge ut böcker om änglar, titta då på Diana Cooper. Hon är på en helt annan nivå och är SÅ bra! Jag förstår inte varför ingen har översatt hennes böcker till svenska ännu.” Sedan dess har jag letat efter rätt bok av Diana och rätt tillfälle. Nu är jag glad att få serverar den till er.

En roligare tidning

Om ni känner efter noga när ni har tidningen i handen så kanske ni märker att den är tyngre än vanligt? Vi har länge velat göra något mer med medlemstidningen för att sprida mer inspiration, få plats med roliga reportage, recept, tips och råd, läsarbrev, ris, ros och – framför allt – ge dig ännu bättre koll på nyheter och ännu större möjligheter att hålla din livsenergi hög! Så vi rivstartar 2021 med en nystart för tidningen och ”55 steg till uppstigningen”. Berätta gärna vad du tycker om tidningen genom att kontakta Jessica på [email protected]!

I korthet får du bläddra bland 8 fler sidor innehållande: extra mycket rea – nu även rea på produkter, en plocksida med diverse roligt – stort som smått, fler redaktionella sidor, till exempel ett gott recept ur senaste boken av Medial läkning (sid 30) och steg-för-steg-guide hur du gör din egen parfym (sid 22-23).

Vi har också lagt in ett par qr-koder för att ge dig superlätt access till sånt som du kan läsa mer om eller handla online! Så enkelt är det: plocka upp din mobiltelefon, öppna kameran och håll den mot qr-koden och okeja att visa sidan!

GOTT NYTT ÅR alla fina medlemmar! Låt oss gå mot en ljus framtid <3.

Varma hälsningar

Alexandra & hela teamet på Livsenergi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *