”Transformation och lärdomar”

Tarotläsning för 4/1 – 23/1

Vi går nu in i en fas som både handlar om avslut men även nystart och transformation, dessa kan vara otroligt individuella.

Energierna för denna period vill guida oss till att våga utmana oss själva i saker som vi tidigare tryckt undan på grund av våra inneboende rädslor. Det rör framförallt områden som till exempel arbete, ekonomi, boende och allt det materiella vi har runt omkring oss, även vår fysiska kropp är inkluderad.

Dags för transformation

Korten råder även till att gå in i dig själv för att titta närmare på den här rädslan. Fråga dig själv:
Vad händer inom mig just nu?
Varför känner jag den här rädslan?
Vad är det värsta som kan hända när jag känner den här rädslan?

Upprepa gärna den här övningen så ofta du behöver och känner, den kan vara enormt läkande. För att kunna växa behöver vi även gå igenom en transformation, lärdomar och ”mörker”. Det är så vi utvecklas och detta ser vi tydligt i kortet Månen som har en stark position i denna läsning. Månen är även en symbol för vårt undermedvetna, drömmar och den feminina energin inom oss så försök att ha lite extra fokus på detta under denna period.

Vi har även ett kort som pekar på att vi under den här perioden bör lägga tid och energi på någon form av praktik som stillar våra tankar. Yoga, meditation eller mindfulness är otroligt bra redskap för just detta och får oss att landa och känna oss grundade. Men det viktigaste av allt är att du hittar en form som känns rätt för just dig.

Den 18/1 infaller årets första fullmåne och detta är en perfekt tid för att släppa taget om sådant som inte längre resonerar eller tjänar dig. 

Jag önskar dig en magisk period!

Cosmic Element

[email protected]

Texten publicerades först i Livsenergis medlemstidning nr 1 2022.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *